Herkes bir fotoğraf çekip koyabilir mi bakalım kimler ne kadar okuyor görelim 😎
6 katlı kütüphanemin 2 katını çektim buyurun...
- Resim Silinmiş.
6 katlı kütüphanemin 2 katını çektim buyurun...
- Resim Silinmiş.
Kitaplığın dolu olması bi insanın çok okuduğunu gösterir mi?"Her parıltı altın değildir"böyle bi söz vardır Okan abi senden şüphe etmiyorum ama herkes için geçerli değil bence ;D
Puzo 🤘
Kitaplığın dolu olması bi insanın çok okuduğunu gösterir mi?"Her parıltı altın değildir"böyle bi söz vardır Okan abi senden şüphe etmiyorum ama herkes için geçerli değil bence ;D
boş cümle kurmuşsun topic'le de alakan yok git bir foto çek bizde görelim ne kadar okuduğunu gereksiz saçmalama.

Ahmet Altan ağırlıklı okuyosun galiba abicim =)
Ahmet Altan ağırlıklı okuyosun galiba abicim =)
yok bro ben bir yazarı seversem tüm kitaplarını alırım

Benim birkaç kütüphağğnem var? 😢
Bana şu kitapları sevdiricek bir öneride bulunabilirmisiniz acep ? hayatım boyunca 2 kitap okudum . hiç ilgimi çekmiyorlar 🙄

Bana şu kitapları sevdiricek bir öneride bulunabilirmisiniz acep ? hayatım boyunca 2 kitap okudum . hiç ilgimi çekmiyorlar 🙄
Zihninde canlandır kurgula sanki orada yazılanları izliyormuş gibi hisset, kelimeleri atlamadan sindirerek oku seni içine çekecektir. Sıkılsan bile sırf meraktan bırakamazsın ve tabi bu yönteme uygun kitaplar seçerek başla, gerilim - macera - polisiye - korku türü gibi... Zaman geçtikce bilgi açlığı doğacak her konudan okuma isteği gelecek bir şey aklına takıldığında araştırmadan rahat edemeyeceksin. Günlük hayatta kendini iyi ifade edebileceksin kelime dağarcığın genişleyecek yaşam kaliten artacak. Bu sözlerimi ciddiye al ders çalışırken de özellikle sözel derslerde de böyle yap. Konuları unutmadığını göreceksin. Test çözerken soruyu hem hızlı okuyacak hem kavrayacaksın başarın artacak...
Zeki müren de seni görecek 😜 Ne biçim de güzel yazmışım ufff summer6: makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap