Icerige atla
Extraloob

kuşların av mevsimi

· 16 Yanıt · 4.3K görüntüleme
M
mavi_ OP ⭐ 19y
beyler avlanma mevsimi ne zaman bir bilginiz varmı yani havalı tüfek alıp köy evinde kalacam biraz zaman gecirmek ıcın babam bu mevsım onların cıftlesme mevsımı dıyor acaba bu dogrumu:=O)??

20080207_193753_serce.jpg
Dosyalar (1)
16 Yanıt
C
günah yav niye avlıyorsunuz? 🙄
L
Liu ⭐ 19y
İnsan avlama mevsimi olsada keşke şu ufacık havyanlara zarar verenleri avlasak -.-''
I
ironEyE ⭐ 18y
kuştan ne istiyon yaw :? hadi yiyebilsen tmm ama kuşumu yicen 😄
M
mavi_ OP ⭐ 19y
yk zevkdn 😉 tbi yicem..
I
ironEyE ⭐ 18y
kuş mu yicen 😄 puhahaha
C
Kuş yeniliyor ama hangi kuş türü ? 😆
L
Liu ⭐ 19y
Kuş yeniliyor ama hangi kuş türü ? 😆

piliç 😆 😆 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
av çok tatlı bir spor gerçekten hele ki bir ekip ile ava çıkarsanız harika anılar yaşarsınız, pompalı tüfek veya diğer tüfekler ile av iyidir candır ama bu mevsimde ne avlanır biemiyorum.

1-2 yıl bende avlandım çok tatlı anılarım vardı lakin av bana göre değil ben hayvanlara zarar veremiyorum tuhaf oluyorum :S
M
mavi_ OP ⭐ 19y
ya anlatamadm galiba yemek için kara tavuk yada serçe avlamaq istiyorm tek saçma tüfek alacm da nerden örenecem?
eğer üreme mevsimi ise duyarlı biri olarak avlanmak istemem..^^

çünki üreme mevsimi ise yemek bekliyen yavrular olacaktır aç kalsınlar istemem
Günah oluır 😉
B
Black Rain ⭐ 19y
Yahu burakın rahat rahat gezsinlerhayvancıklar onların yerinde siz olsaydınız napardınız ? 😄
M
mavi_ OP ⭐ 19y
ya böyle demeyin iştah kalmadı insanda ya:(
A
Aleral ⭐ 18y
tavuk yiyeceksen markette var xD
C
ChrsNYC ⭐ 18y
ya anlatamadm galiba yemek için kara tavuk yada serçe avlamaq istiyorm tek saçma tüfek alacm da nerden örenecem?
eğer üreme mevsimi ise duyarlı biri olarak avlanmak istemem..^^

çünki üreme mevsimi ise yemek bekliyen yavrular olacaktır aç kalsınlar istemem
Günah oluır ;)

hacım napcan serceyi vurduğun anda dağılır gider bizde ava çıkıoz elimiz boş döndük mü 1 serce vurup köpeğe verioz bigün yiyelim dedik pişirim tavuk kanadı kadar et cıkmadı yani snn avlıcağın hayvanlar tavşan keklik alabarak onlarıda bulabilirsen artık 😈
M
mavi_ OP ⭐ 19y
ya ilq hedefim saten kara tavuk ve arap bülbülü
tavşan felan bide teq saçma havalı tüfek alacam o dağıtmaz girer anında alir canini...^^;)
M
mertcangs ⭐ 18y
ben avı severim ama silkroaddaki canavarları avlarım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: