arkadaslar kurmaya çalıştıgımda biraz bekliyorum kurulum sayfası geliyor ve şu hata ile karşılaşıyor.
-Resim Silinmiş.
kurulum hatası yardımcı olabilirmisiniz
· 21 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Resmi büyült Confused
arkadaslar resim çok ufak göremiyorum diyenler için resmin linkini veriyorum
http://img124.imageshack.us/img124/2018/hatasj8.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/2018/hatasj8.jpg
C
cufcuf1907
⭐ 19y
bendede bu hatayı veriyo yardım
A
AsK_MiLiTaNi
⭐ 19y
_v_110. olan rar dosyasının adının sadece _v_110. olarak gorunuosa dosyanın adını _v_1_110.exe cevir yanına dace (exe) yaz ben böle bılıom ınsıse yarar
_v_110. olan rar dosyasının adının sadece _v_110. olarak gorunuosa dosyanın adını _v_1_110.exe cevir yanına dace (exe) yaz ben böle bılıom ınsıse yarar
Olamaz Cunku Hata msj ında .exe yazisi war demek ki exe li Sad
evet arkadaslar dosyamın uzantısı .exe install yazısı falanda geliyor üzerine tıkladığımda ama tam update etmeye başlayacağı sırada bu hata yazıyor.
dosyamın adınıda değiştirdim yinede deniyeyim diye ama olmadı
eski adı: SRO_GlobalOfficial_v1_110.exe idi değiştirdim
yeni adı: SRO_GlobalOfficial_v_1_110.exe yaptım denedim ne olur ne olmaz diye olmadı yine aynı hatayı verdi.....
Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
dosyamın adınıda değiştirdim yinede deniyeyim diye ama olmadı
eski adı: SRO_GlobalOfficial_v1_110.exe idi değiştirdim
yeni adı: SRO_GlobalOfficial_v_1_110.exe yaptım denedim ne olur ne olmaz diye olmadı yine aynı hatayı verdi.....
Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
arkadaslar yokmu yardımcı olacak bir babayiğit
Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea Idea
K
kajmersagopa01
⭐ 19y
bastan indir kardes...
bastan indir
hatalı bir indrime olmus datalar zarar görmüs
ttnet yolda carpımıs sanırım Twisted Evil
hatalı bir indrime olmus datalar zarar görmüs
ttnet yolda carpımıs sanırım Twisted Evil
arkadaslar aynı cd ile evde kurdum çalıştırdım iş yerinde kuramıyorum
bide o kadar bekliyoz inmesi için olurmu baştan indirmek yaw Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
S
SilkRoad_006
⭐ 19y
eet yaw acaıp zor ınıo ne bu bole %63 Sad
%23 3 saat 43 dakkada indirdi offfffffff
inş benimkisine bişi olmamıştır 2 saat önce başladım indirmeye %79 oldu çok kısa sürdü ama sorun yoktur inş
hatalı değil arkadaslar eminim püf noktası var ama bulamadım ben.. bulan olursa yazsın. bir program engelliyo olabilir, net üzerinden kuruyor ve çok yoğun olabilir bilemiyorum ama bulamadım benden önce bulan olur belki diye açtım formuda inşallah hallederiz
arkadaslar hala aynı hata yokmu bilen çözümünü
arkadaslar formata başlıyorum tüm silkroad halkına hayırla vesile olsun. umarım düzelir benimle aynı sorunu yaşayan madur halkımız refaha kavusur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap