TurKKillS OP ⭐ 19y 16 yil once #1 İyi seyirler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
TurKKillS OP ⭐ 19y 16 yil once #2 *güncellenmiştir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H harmankardon ⭐ 19y 16 yil once #3 ben vermişdim... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #4 ufff müthiş bir fragman bayağı heyecanlı bir perşembe akşamı bekliyor bizleri ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WingsOfWind ⭐ 19y 16 yil once #5 güzel ama başlığa kurtlar vadisi yazarsan konuya daha açıklık getirmiş olursun -neyin 70.bölümü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS OP ⭐ 19y 16 yil once #6 güzel ama başlığa kurtlar vadisi yazarsan konuya daha açıklık getirmiş olursun -neyin 70.bölümühaklısın.düzenliyorum şimdi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil