Icerige atla
Extraloob

Kurtlar Vadisi Pusu 82. Bölüm Yorumlarınız

· 3 Yanıt · 1.8K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
son 4-5 bölümdür savunduğum sözün arkasındayım bu dizinin sonu geliyor.Abdül ölmedi diyenler vardı hani ölmemişti ?? Görüldüğü gibi herkes yavaş yavaş gidiyor sıra fellerde ve dizi daha sonra bitecek..

Bunlar benim düşüncelerim , sizlerde düşüncelerinizi paylaşın..
3 Yanıt
C
Chess ⭐ 16y
son 4-5 bölümdür savunduğum sözün arkasındayım bu dizinin sonu geliyor.Abdül ölmedi diyenler vardı hani ölmemişti ?? Görüldüğü gibi herkes yavaş yavaş gidiyor sıra fellerde ve dizi daha sonra bitecek..

Abdulhey ölmedi sözümün arkasındayım > Polat görevi bırakmıştı? neden Mematiyi kurtardı? çünkü Polat Blöf yapıyordu, Kazım ile Ebrunun buldugu evde Abdulhey ve doktor vardı bence...
J
Jaysean OP ⭐ 18y

Abdulhey ölmedi sözümün arkasındayım > Polat görevi bırakmıştı? neden Mematiyi kurtardı? çünkü Polat Blöf yapıyordu, Kazım ile Ebrunun buldugu evde Abdulhey ve doktor vardı bence...

işler çok karıştı , dediğin gibi kapıyı açan doktor olabilir(abdül'de orda olabilir) yada bir ihtimal amerikalı ajanlarda çıkabilir oradan çünkü yakışıklı ve feller takip ediyordu gizli kameralardan polatı ev ve çevresini.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: