filminm sonu Vural ile Polat uçuyordu tam orda bitti sizde gelecek bölümde neler olacak bir tahminlerinizi alayım çok meraklıyım 1 haftayı nasıl çekecem bilemiyorum Twisted Evil
Kurtlar Vadisi Pusu
· 14 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
kardesim izletmedi bu hafta pc yi bırakıp içeride gidemedim ki babamla izliyim aldülhey hakanın belasını ağlatıcak Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Polat kanatlanacak.Vural is dead.Abdüley Psikopata bağlıcak. Memati herzamnki gibi kavatlık yapcak :)
la dogru ya bugün perşembe kurtlar vadisi var ama salla pc var cs 1.6 de stres atma var Wink extrabeer extrabeer

sana bir yorum. Razz : arabadan inip binaya ilk girerlerkene binanın önünde kamyon vardı.bence yukardan o kamyonun içine düşerler.polat kurtulur Laughing
sana bir yorum. Razz : arabadan inip binaya ilk girerlerkene binanın önünde kamyon vardı.bence yukardan o kamyonun içine düşerler.polat kurtulur Laughing
cafede seyretmeye gidicem yine bakalım kamyon varmıydı orda
bakabilirsin ben kayıt dan seyrediyorum Wink
kardeş zaten polat ölürse dizi biter bu yüzden polat tabiki kurtulacaktır Wink Twisted Evil Twisted Evil

kardeş zaten polat ölürse dizi biter bu yüzden polat tabiki kurtulacaktır Wink Twisted Evil Twisted Evil
yanii
bnce Memati we adamları gelicek bi tane branda açıcaklar Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
şu diziyi hiç sevmiyorum muhabbetinede uyuz oluyorum ama burası forum dimi okadarınada karışma hakkım yok Very Happy biriniz küfür falan etsede topic i kilitlesem keşke haha Mr. Green kurtlar vadisinin 1 bölümünü bile izlemedim şimdiye kadar daha ilk çıktığı günlerde yaklaşık 2 dk falan izlemiştim o da tv nin önünden geçerken meraktan öylesine bi gözatma gibi bişeyedi okadar Very Happy neden bu diziden nefret ediyosun derseniz ablam rehber öğretmen ilkokul,anasınıfı,ortaokul öğrencileri ile ilgileniyor,bigün ilkokul 4. sınıftaki çocuğun biri okula silah getirmiş yakalamışlar çocuğu,ablam çocuğa neden okula getirdin diyincede ''polat alemdar gibi olmak istiyorum'' diye bi cvp vermiş yaa işte böyle o deli gibi izlediğiniz dizi kimleri ne hale getiriyor,polat öldü diye dükkanını ertesi günü açmayan adamlar var ya yazık valla bukadarda aptal olunmazki Very Happy
filminm sonu Vural ile Polat uçuyordu tam orda bitti sizde gelecek bölümde neler olacak bir tahminlerinizi alayım çok meraklıyım 1 haftayı nasıl çekecem bilemiyorum Twisted Evil
arkadaşım bu nicki ne zamandan beri kullanıyosun? bnm charın aynısı :S
J
Jason Walker
⭐ 19y
Bence Polat Vural ın üzerine düşecek . Vural'ın ***u çıkacak Polat kalkacak gidecek Twisted Evil
arkadaşım bu nicki ne zamandan beri kullanıyosun? bnm charın aynısı :S
diger forumlarda bunu kullanıyordum ilk kngıtta atıgım charın nicki RollsRoyce'di
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap