Icerige atla
Extraloob

küresel ısınmanın etkileri

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
F
ffearless OP ⭐ 19y

Twisted Evil Twisted Evil
14 Yanıt
E
Excrea ⭐ 19y
bole kuresel ısınmaya can kurban Mr. Green
B
burakk ⭐ 19y
hahahaha Twisted Evil Twisted Evil _sen insanı dinden imandan çıkartırsın_ Twisted Evil Twisted Evil
B

hahahaha Twisted Evil Twisted Evil _sen insanı dinden imandan çıkartırsın_ Twisted Evil Twisted Evil

+rallici
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ehueheh. 5 senelik resim ama güzel.
R
işi gırgıra vuruyorsunuz ama bizim buralar da bütün mısırlar falan kurumuş ilk kez görüyorum heryıl kar yağan bi dağ vardı 2 sene önce temmuz ayında karı ermişti o derece ama bu sene kar yağmadı Crying or Very sad Shocked Evil or Very Mad Twisted Evil
R
renklibere ⭐ 19y
ehuehuheuhe ısın dünya ısın çıplak dolaşalım (şaka biyana durum vahim)
R
senin imzadaki karı kim ??? alakasız oldu da kusura bakma baya güzelmiş Very Happy ama gerçekten durum vahim hele silkroadta armorlara acıyorum !!! o çölde o giysi birde küresel ısınma !!!1 extraokk
F
ffearless OP ⭐ 19y

senin imzadaki karı kim ??? alakasız oldu da kusura bakma baya güzelmiş Very Happy ama gerçekten durum vahim hele silkroadta armorlara acıyorum !!! o çölde o giysi birde küresel ısınma !!!1 extraokk

hilary duff olaması lazım Twisted Evil
R
manyak karı ama deme bence öle Very Happy extraya ayarlıyalım bence bi ayar çeker ona +18
S
SonSAHNE ⭐ 19y

manyak karı ama deme bence öle Very Happy extraya ayarlıyalım bence bi ayar çeker ona +18

size gerek yok ondaki karizma yeterli Very Happy
X
XEM ⭐ 19y
losemaniak@ arkadaşlar konuşmalarınıza biraz daha dikkat karı kelimesi hoş değil ??

ffearless@ imza çok güzel film niteliğinde izledim kim yapmışsa eline sağlık extraokk
B
BøBa ⭐ 19y
bi şeker yüzünden olan olaylara bak sen Twisted Evil

yaw fotonun sonundaki çamaşırdan dikiyor bizim şirket isteyene getireyim Mr. Green Mr. Green
S
SonSAHNE ⭐ 19y

losemaniak@ arkadaşlar konuşmalarınıza biraz daha dikkat karı kelimesi hoş değil ??

sonuçta şaka mahiyetinde söylemiş olabilir. pek byütmemek lazım..

ffearless@ imza çok güzel film niteliğinde izledim kim yapmışsa eline sağlık extraokk

aynen bende izledim Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: