Icerige atla
Extraloob

Kuran'ın Mucizeleri

· 92 Yanıt · 6.2K görüntüleme
S
Spare_ OP ⭐ 18y
Evet müslüman kardeşlerim ,

Bildiğiniz üzere 4 , 5 gün önce forumumuzda GelDeİnanma adlı bir topic içerisinde 1 grup Allah'a inanmayan arkadaşlarla sohbet ettik. İnsanlığın maymundan geldiğini söyleyen arkadaşlarıma sesleniyorum izleyin bunu. ! Dünya'nın nasıl var olduğunu merak eden arkadaşlarımızda vardı onlarda kesinlikle bu video'yu izlesin. Video Kuran'ı Kerim'e ve bilime dayanmaktadır. Elimde bir sürü video mevcuttur. İzlemek isteyenler beklesinler gün geçtikçe bilgilendirme amaçlı videolarımı ekleyeceğim. 😘
( Konu kesinlikle ve kesinlikle tartışma , intikam vs. şeyler için açılmamıştır. Sadece bilgilendirme ve en doğruyu öğrenme ve öğretme amaçlıdır. )

Videoyu izlemek için tıklayın
92 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Tabii ki inanmayanlar olacaktır.Fakat doğru herkesin değil çoğunluğun kabul ettiğidir.
Advance
Advance ⭐ 18y
Allah'a isteyen inanır isteyen inanmaz isteyen istediği dini destekler çünkü İslam dini zorlama dini değildir, isteyen inanır isteyen inanmaz 🍺
Q
Quater ⭐ 18y
Allah'a isteyen inanır isteyen inanmaz isteyen istediği dini destekler çünkü İslam dini zorlama dini değildir, isteyen inanır isteyen inanmaz 🍺

+ZeeR
S
Spare_ OP ⭐ 18y
Bende zorla inandırmaya çalışmıyorum zaten. Yanlış düşünceler var ve ben onlara örnek sunarak , bilgilendirme yapıyorum ? Zorlama bu topic içerisinde söz konusu bile olamaz 😘
I
Elhamdürullah Müslümanım , Allah'a kanımın son damlasına kadar inanırım ama Evrim teorisinide inanırım.
Advance
Advance ⭐ 18y
Elhamdürullah Müslümanım , Allah'a kanımın son damlasına kadar inanırım ama Evrim teorisinide inanırım.

Hem Hz. Adem'e inanıyor hemde maymundan geldiğimize inanıyorsan çelişki oluyor sanki 🤔 😗
S
Serj ⭐ 18y
😴
I

Hem Hz. Adem'e inanıyor hemde maymundan geldiğimize inanıyorsan çelişki oluyor sanki 🤔 😗

Hz adem ilk insan olabilir ama ilk canlı olduğuna inanmıyorum.
S
Serj ⭐ 18y
Bu konuda kilite gider 😁
Advance
Advance ⭐ 18y

Hz adem ilk insan olabilir ama ilk canlı olduğuna inanmıyorum.

maymunlarda ilk canlı değil ki 😁
O
O.p ⭐ 17y
❤️ ❤️ ❤️ ❤️
O
O.p ⭐ 17y
Bu konuda kilite gider 😁

🍿 🍿
S
Serj ⭐ 18y
Off Off çok samanyolu izliyorsunuz galiba..
Advance
Advance ⭐ 18y

Saçma yorumlar yapma istersen 😉
S
Serj ⭐ 18y

Saçma yorumlar yapma istersen ;)

Herkes burda görüşünü paylaşıyor.. Bende görüşümü paylaştım saçma demeye hakkın yok !
I
Ben zati maymuna ilk canlı demiyorum.Evrim teorisini iyice okuyup öğrenmeniz lazım.İlk olarak uzayda 100 yıllar boyunca olaylar oluyor ve canlı organizmalar oluşuyor.Bu organizmalar bölünerek / milyonlarca yıl sonra evrim geçirerek çeşitli canlılar meydana getiriyor.Bu canlılarda adaptasyonla değişiyor.Bkz : Zürafa'lar eskiden kısadır.
Daha sonra tekrar evrim ve en son insan'a gelir.Maymun'daki 48-49 kromozomun 46'sı insanla aynıdır.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Arkadaşlar konu size hitap etmiyorsa yorumunuzu yapın kenara çekilin lütfen.
S
Serj ⭐ 18y
Ben zati maymuna ilk canlı demiyorum.Evrim teorisini iyice okuyup öğrenmeniz lazım.İlk olarak uzayda 100 yıllar boyunca olaylar oluyor ve canlı organizmalar oluşuyor.Bu organizmalar bölünerek / milyonlarca yıl sonra evrim geçirerek çeşitli canlılar meydana getiriyor.Bu canlılarda adaptasyonla değişiyor.Bkz : Zürafa'lar eskiden kısadır.
Daha sonra tekrar evrim ve en son insan'a gelir.Maymun'daki 48-49 kromozomun 46'sı insanla aynıdır.

+scoo
I
Arkadaşlar lütfen burada birbirimizi incitmeden , birbiriimizi kırmadan kural dahilinde tartışalım.Yoksa buda mümkün olmaz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: