Icerige atla
Extraloob

Küpeye kızmayan baba

· 13 Replies · 1.5K views
A
Absence OP ⭐ 19y
Gençliğinde babasıyla arası pek iyi olmayan baba dır
13 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
takıntısı olmayan babadır.
V
volkanka ⭐ 17y
Evladından vazgeçme noktasına gelen babadır 😜
P
Prada ⭐ 19y
enteresan bir babadır.. Ben kulağımda 7 delik olmasına rağmen oğlumun kupe takmasına kızarım herhalde... DNA da var bu 😜
Windy
Windy ⭐ 19y
oğlunun görüşlerine saygı duymayı bilen bir babadır.
I
Çağdaş bir babadır.Benim babam değil ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Modern baba.
M
Minotoche ⭐ 17y
Türkiyede örneği az olan baba 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Kral babadır, ben taktığımda akşamında çıkarmıştım 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
L
Türkiyede örneği az olan baba :D

Aynen katılıyorum Türk örf adetlerıne cok ters bir şey erkeklerın kupe takması..Su güzel Türkiyem'de cogunlukla rock-metal dinleyen insanlar takıyor,aksesuar olarak takan cok az ınsan var..Türkiye'de küpeyi genellıkle modern,laik goruslu ınsanlar takar. Dinine,kitabına duskun muhafazakar kesım takmaz,taktırmaz!Bu benım gorusum bu goruslerımı arkadas topluluguma ve çevreme dayanarak yapıyorum.
L
Türkiyede örneği az olan baba :D

Aynen katılıyorum Türk örf adetlerıne cok ters bir şey erkeklerın kupe takması..Su güzel Türkiyem'de cogunlukla rock-metal dinleyen insanlar takıyor,aksesuar olarak takan cok az ınsan var..Türkiye'de küpeyi genellıkle modern,laik goruslu ınsanlar takar. Dinine,kitabına duskun muhafazakar kesım takmaz,taktırmaz!Bu benım gorusum bu goruslerımı arkadas topluluguma ve çevreme dayanarak yapıyorum.

Ve ayrıca küpeyi sag kulagına takana farklı gözle bakıyorlar erkekler için sol kulaga kupe takmak daha iyidir :))
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Oğlunu çok az gören baba 😆

Ps: Görmüyor ki bilsin küpe taktığını 😜
[ek #12654]
L
Leet1 ⭐ 19y
Türk DNA sından sıyrılmış kendi DNA sını oluşturmuş baba şekli

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: