beyler küpe denemeye karar verdim arkadaş tavsiyesiylede şimdilik mıknatıslı alacağım kulak memem yapışık olanlardan sizce hangi tarz deniyeyim? halka mı yoksa şu kare yuvarlak tarzı olanlardan mı deniyeyim yapışık kulağa hangisi daha fazla gider?
Küpe tavsiyeleriniz
· 7 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
iki delik var kulağımda biri iğne gibi arkadaki, öndeki halka. ilk deldirdiginde taş takılıyor 2 hafta ekleme çıkar halka tak sonra. taş hoş olmuyor
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Küpe sevmem ama

siyah orta kalınlıkta halka.

sweetCHIEF
⭐ 17y
kupeye hayatim boyunca alisamayacagim
D
DragonSlayer
⭐ 13y
Küpe aslında biz erkekler tarafından hor görülmemeli...
Eski zamanlarda, süs eşyası olmaktan ziyade bir amacı vardı takılmasının..
Kölelerin köle olduklarının belli olması amacıyla kullandıklarını biliyoum. Bunun dışında hükümdarlar tarafından kullanılıyor. bazı avrupa ülkelerinde de meslek okuyan öğrencilerin kulaklarında sınıf derecelerine göre küpe var. Ben de okulda kullandım 3 sene ama kulağı deldirmemek için takma küpe kullandım..
Dikkat edilmesi gereken husus ise tek küpe takılacaksa doğru kulağa takmak yerinde olur..Takılan kulağa göre anlam taşıdığını biliyorsunuz...
Kölelerin köle olduklarının belli olması amacıyla kullandıklarını biliyoum. Bunun dışında hükümdarlar tarafından kullanılıyor. bazı avrupa ülkelerinde de meslek okuyan öğrencilerin kulaklarında sınıf derecelerine göre küpe var. Ben de okulda kullandım 3 sene ama kulağı deldirmemek için takma küpe kullandım..
Dikkat edilmesi gereken husus ise tek küpe takılacaksa doğru kulağa takmak yerinde olur..Takılan kulağa göre anlam taşıdığını biliyorsunuz...
Bu mesaj DragonSlayer rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sadece saga takilmamali ozellikle 🎭
Küpe aslında biz erkekler tarafından hor görülmemeli...
Sadece saga takilmamali ozellikle 🎭
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap