Icerige atla
Extraloob

Kuduz hakkında

· 11 Yanıt · 840 görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
yaklaşık 4 ay önce deniz kenarında bir yerde kamp yaparken gecenin 2'sinde çadırımı sanıyorum ki bi kedi eşelemeye başladı, uykulu uykulu can havliyle bi tokat attım çadırın içinden dışarıdaki her neyse, o anda çadırın dışından baş parmağımın üst tarafını tırmaladı ve kanattı.

dün gece kuduz hakkında araştırma yapıyordum meraktan, kuluçka süresi 10 günden 2 yıla kadar değişiyormuş. acayip tırstım, gidip aşı olayım diyorum. napmalıyım sizce 😁
11 Yanıt
Temet Nosce
Şüpheleniyorsan bir muayene ol duruma göre aşı yaparlar hacım. Sonradan çıkmasından iyidir
S
Serj OP ⭐ 18y
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şüpheleniyorsan bir muayene ol duruma göre aşı yaparlar hacım. Sonradan çıkmasından iyidir

ilk belirtileri gösterdiğinde herşey için çok geç olabiliyo bi de. ondan tırsıyorum baya
M
MicroEx ⭐ 19y
Bu mesaj Serj rumuzlu uyeden alinti yapildi

ilk belirtileri gösterdiğinde herşey için çok geç olabiliyo bi de. ondan tırsıyorum baya

Benide bir keli tırmalamıştı bende tırstım gıttım aşısını oldum ama tek seferde bıtmıyor 4 mu 5 kere mı ne gıttım zaten duzenlı gıtmessen polis mi ne gelip alıyor senı öyle bir riski var ama olduktan sonrada 5 sene mı omur boyumu tam hatırlamıyorum bır sey olmuyormus ondan dedıgın gıbı cok gec olmadan git vur bitsin sana yakın bır hastanede
S
Serj OP ⭐ 18y
Bu mesaj MicroEx rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Serj rumuzlu uyeden alinti yapildi

Benide bir keli tırmalamıştı bende tırstım gıttım aşısını oldum ama tek seferde bıtmıyor 4 mu 5 kere mı ne gıttım zaten duzenlı gıtmessen polis mi ne gelip alıyor senı öyle bir riski var ama olduktan sonrada 5 sene mı omur boyumu tam hatırlamıyorum bır sey olmuyormus ondan dedıgın gıbı cok gec olmadan git vur bitsin sana yakın bır hastanede

4 ay bişey olmadı bundan sonra olmaz mantığı var biraz bende şu an. insanlara söyledim saçmalama diyorlar. napsam ne etsem
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bir şey olacağını pek zannetmiyorum ama yine boş zamanın varsa aşı olmakta , kontrole gitmekte yarar var.
F
frityus ⭐ 17y
Değilsin değilsin merak etme
Ufck
Ufck ⭐ 16y
benim kedide beni tırmalıyor halen sağlamım ama benim kedi evin önünden gitmiyor o ayrı bi mesele
not:mart ayı eve gelmiyor.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
R
RoqA ⭐ 17y
Bizim de böyle bir arkadaşımız vardı, allah rahmet eylesin çok iyi çocuktu geçen gün 1. yılı için mevlüt okuttuk.
S
Serj OP ⭐ 18y
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bizim de böyle bir arkadaşımız vardı, allah rahmet eylesin çok iyi çocuktu geçen gün 1. yılı için mevlüt okuttuk.

deme öyle 😁
T
tenpanter ⭐ 17y
Hayvana tokat atmışsın tabii tırmalar ne yapsın 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: