1920lerden kalma "Dinleyen ölü" adlı bir kısa film arıyorum. Film hakkında herhangi bir bilgi duyan,gören,bilen,bulan bilgilendirirse sevinirim. 🍺
Küçük bir rica
· 9 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Up 😜
fikrim yok ama up
eskiler bilir
1920lerden kalma "Dinleyen ölü" adlı bir kısa film arıyorum. Film hakkında herhangi bir bilgi duyan,gören,bilen,bulan bilgilendirirse sevinirim. 🍺
Filmin orjinal adını yazarsan belki yardımcı olabilirim. Tabi film Türk Filmi değil ise ^^
Up..
Filmin orjinal adını yazarsan belki yardımcı olabilirim. Tabi film Türk Filmi değil ise ^^
Up..
Ayrıntılı cevabın için teşekkürler.
😆
eskiler bilir
Aynı anda yollamışız mesajları görmedim. 😜
Orjinal adını bilsem iş kolayda elimde olan tek bilgiyi ilk mesajda belirttim. ☕
trt2 de çok eskiden yayınlıyolardu böyle siyah beyaz korku filimlerini...
ilk zombi filmi ölülerin şafağını siyah beyaz izlemiştim süperdi...
ismine bakılırsa korku filmine benziyor bi araştırsan trt2yi mail ile ulaşırsan yardımcı olurlar...
(ps: dalga geçmeyin ben haberlerde fon olarak kullanılan müziklerin isimlerini mail atarak istiyorum ve geri dönüyorlar...)
ilk zombi filmi ölülerin şafağını siyah beyaz izlemiştim süperdi...
ismine bakılırsa korku filmine benziyor bi araştırsan trt2yi mail ile ulaşırsan yardımcı olurlar...
(ps: dalga geçmeyin ben haberlerde fon olarak kullanılan müziklerin isimlerini mail atarak istiyorum ve geri dönüyorlar...)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap