Yarın ingilizce yazılımız var da şu 4 sorunun türkçesini yazabilirmisiniz Tek ümidim sizsiniz başka sorabileceğim kimse yok lütfen 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 Yazılıda çıkacak sorular bu soruların hiç yoktan Türkçelerini öğrenmem lazım cevabı bir şekilde yazarım,bulurum sorular birbirine çok yakın ondan ayırt edemedim
1-What are you like?
2-What do you look like?
3-What does your best friend look like ?
4-What is your best friend like?
Lütfen bu yazdıgım soruların türkçesini yazın 🙏
Küçük Basit bir Soru Help!!
· 20 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
1-Neye benziyorsun ?
2-Nasıl görünüyorsun ?
3-En iyi arkadaşın nasıl görünüyor ?
4-En iyi arkadaşın neye benziyor ?
p.s:emin değilim 9.sınıf konusu sanırım bunlar unutmuşum. 😜
2-Nasıl görünüyorsun ?
3-En iyi arkadaşın nasıl görünüyor ?
4-En iyi arkadaşın neye benziyor ?
p.s:emin değilim 9.sınıf konusu sanırım bunlar unutmuşum. 😜
@Adith işte bu yazdıkların 1 le 2 3 le 4 aynı ne farkı var bende onu soruyorum soru:
@Adith işte bu yazdıkların 1 le 2 3 le 4 aynı ne farkı var bende onu soruyorum soru:
Nasıl aynı anlamını cıkardın yahu. daral: Birinde neye benziyorsun diyor,diğerinde nasıl görünüyorsun diyor.Neyse benden iyi bilen biri yardımcı olur.9 sınıf konusu unutmuşum.
Nasıl aynı anlamını cıkardın yahu. daral: Birinde neye benziyorsun diyor,diğerinde nasıl görünüyorsun diyor.Neyse benden iyi bilen biri yardımcı olur.9 sınıf konusu unutmuşum.
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama bu 2 soruyada vereceğim cevap aynı ör:Uzun boylu yeşil gözlü biri .... diye cevap arasında bir fark var işte onu merak ediyorum of çıkacak soru ve cevabını öğrenememek kadar kötü bir şey yok summer2:
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama bu 2 soruyada vereceğim cevap aynı ör:Uzun boylu yeşil gözlü biri .... diye cevap arasında bir fark var işte onu merak ediyorum of çıkacak soru ve cevabını öğrenememek kadar kötü bir şey yok summer2:
Bak,1.de neye benziyorsun diye soruyor,sen uzun boylu yeşil gözlümü diyeceksin. summer4:
kızma ama aklıma başka cevap gelmiyor varsa lütfen söyle insana benziyorum demiyecem heralde 😁 Ne cevap verebilirimki? bendemi sorun var anlamadım
google translate vardı ya ben ordan yapıyorum hocam 😆
eskiler bilir
konu hallolmuştur (Kız arkadaşıma telefon açtım öğrendim işi uyuyormuş kız uykudan uyandırdım makara: 😁
Neye benziyorsun derken örnek verirsin nasıl görünüyor derkende güzel vs. 😜
Acayip hayvanlara benzirsen 😁

konu hallolmuştur (Kız arkadaşıma telefon açtım öğrendim işi uyuyormuş kız uykudan uyandırdım makara: 😁
İşte insanın kız arkadaşının olmasının faydaları.
😁
Alakasız olucak ama imza adresinde sorun var ^^
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=835&t=207462&p=2606279
^^
are you monster 😁
^^
evet alaksız olacak ama haklısın . 😜

^^
evet alaksız olacak ama haklısın . :P
Tospa değiştirme linkini koymuş 😆
Size yemin ederim lise1de
How are you ?
How old are you ?
Fine thnx
Hello my name .....
soruyor bizim ingilizceci cocuk never ne demek diye arkadaşa baktı hoca 0 bastı valla 😁
How are you ?
How old are you ?
Fine thnx
Hello my name .....
soruyor bizim ingilizceci cocuk never ne demek diye arkadaşa baktı hoca 0 bastı valla 😁
Size yemin ederim lise1de
How are you ?
How old are you ?
Fine thnx
Hello my name .....
What do you want to say 😆
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
1- Sebebim sensin.
2-Beni sen öldürdün.
3-Canımdan can koptu.
4-Acıyı düşün.
Demek. makara:
2-Beni sen öldürdün.
3-Canımdan can koptu.
4-Acıyı düşün.