Icerige atla
Extraloob

Küçük Basit bir Soru Help!!

· 20 Yanıt · 3.0K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Yarın ingilizce yazılımız var da şu 4 sorunun türkçesini yazabilirmisiniz Tek ümidim sizsiniz başka sorabileceğim kimse yok lütfen 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 Yazılıda çıkacak sorular bu soruların hiç yoktan Türkçelerini öğrenmem lazım cevabı bir şekilde yazarım,bulurum sorular birbirine çok yakın ondan ayırt edemedim
1-What are you like?

2-What do you look like?

3-What does your best friend look like ?

4-What is your best friend like?

Lütfen bu yazdıgım soruların türkçesini yazın 🙏
20 Yanıt
A
Adith ⭐ 18y
1-Neye benziyorsun ?
2-Nasıl görünüyorsun ?
3-En iyi arkadaşın nasıl görünüyor ?
4-En iyi arkadaşın neye benziyor ?
p.s:emin değilim 9.sınıf konusu sanırım bunlar unutmuşum. 😜
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
@Adith işte bu yazdıkların 1 le 2 3 le 4 aynı ne farkı var bende onu soruyorum soru:
A
Adith ⭐ 18y
@Adith işte bu yazdıkların 1 le 2 3 le 4 aynı ne farkı var bende onu soruyorum soru:

Nasıl aynı anlamını cıkardın yahu. daral: Birinde neye benziyorsun diyor,diğerinde nasıl görünüyorsun diyor.Neyse benden iyi bilen biri yardımcı olur.9 sınıf konusu unutmuşum.
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y

Nasıl aynı anlamını cıkardın yahu. daral: Birinde neye benziyorsun diyor,diğerinde nasıl görünüyorsun diyor.Neyse benden iyi bilen biri yardımcı olur.9 sınıf konusu unutmuşum.

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama bu 2 soruyada vereceğim cevap aynı ör:Uzun boylu yeşil gözlü biri .... diye cevap arasında bir fark var işte onu merak ediyorum of çıkacak soru ve cevabını öğrenememek kadar kötü bir şey yok summer2:
A
Adith ⭐ 18y

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim ama bu 2 soruyada vereceğim cevap aynı ör:Uzun boylu yeşil gözlü biri .... diye cevap arasında bir fark var işte onu merak ediyorum of çıkacak soru ve cevabını öğrenememek kadar kötü bir şey yok summer2:

Bak,1.de neye benziyorsun diye soruyor,sen uzun boylu yeşil gözlümü diyeceksin. summer4:
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
kızma ama aklıma başka cevap gelmiyor varsa lütfen söyle insana benziyorum demiyecem heralde 😁 Ne cevap verebilirimki? bendemi sorun var anlamadım
G
Guernica ⭐ 18y
google translate vardı ya ben ordan yapıyorum hocam 😆
eskiler bilir
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
konu hallolmuştur (Kız arkadaşıma telefon açtım öğrendim işi uyuyormuş kız uykudan uyandırdım makara: 😁
E
Extrowe ⭐ 16y
Neye benziyorsun derken örnek verirsin nasıl görünüyor derkende güzel vs. 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Acayip hayvanlara benzirsen 😁
Q
Quattro ⭐ 19y
konu hallolmuştur (Kız arkadaşıma telefon açtım öğrendim işi uyuyormuş kız uykudan uyandırdım makara: 😁

İşte insanın kız arkadaşının olmasının faydaları.
A
Aragornnn ⭐ 18y
Acayip hayvanlara benzirsen 😁

😁
K
Kai ⭐ 18y
are you monster 😁
C
Chrysler ⭐ 16y
Size yemin ederim lise1de

How are you ?
How old are you ?
Fine thnx
Hello my name .....
soruyor bizim ingilizceci cocuk never ne demek diye arkadaşa baktı hoca 0 bastı valla 😁
M
Mirage ⭐ 19y
Size yemin ederim lise1de

How are you ?
How old are you ?
Fine thnx
Hello my name .....
soruyor bizim ingilizceci cocuk never ne demek diye arkadaşa baktı hoca 0 bastı valla 😁

What do you want to say 😆
E
1- Sebebim sensin.
2-Beni sen öldürdün.
3-Canımdan can koptu.
4-Acıyı düşün.

Demek. makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: