Icerige atla
Extraloob

Ksro Resmi Cok Garip Resim

· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

adamlardaki beyaz kanatlara bakın Shocked Shocked

evt beyler ve kanatların nerden cıktığını buldum işte bakın 130 silk e alınıyormus
-Resim Silinmiş.
17 Yanıt
L
bu ne acıklayabılcek bırı var mı Mr. Green redbull ıcmısler herhalde Mr. Green Mr. Green Mr. Green
O
oOKingOo OP ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
R
Ray_jovan ⭐ 19y
ben koreye gidiyorum Very Happy
M
muratko193 ⭐ 19y
Adam 93 Lvl Hp si 4900 Ama defansı Fazladır popcorn
S
sw1ss ⭐ 19y

bu ne acıklayabılcek bırı var mı Mr. Green redbull ıcmısler herhalde Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bunun bi tane de Şeytan Türü war Very Happy bir Tür Melek lerle Seytanların Kavgası falan gibi bişi olabilir bunlar.
T
Torquel ⭐ 19y

harbi ha euya bak bi tonda buff var
D
DaWixed ⭐ 19y

Yavaş git Mr. Green
M
mavialize ⭐ 19y
Bu fotoğraftan şunu anlıyorum. Bir an evvel avurpa char açıp 80 lvl kasmak laızm.
R
Ray_jovan ⭐ 19y

Yavaş git Mr. Green

ne olgum gidemem mi sana ne oluyor Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil noob seni aksam gelde + basam sana Twisted Evil
L
LoL__? ⭐ 19y
Redbull kanatlandırır arkadaşlar Very Happy
bikere resimdeki adam wizard aslında onun hp si 10 k civari ama yaptiği bir skill ona %50 fazla attack veriyor karşılığında %50 hp si azalıyor hem bu resim hiç bi wizard kendi lvl inde uniq kesemez diyenlere kapak olsun adam 93 lvl de 105 lvl uniq i kesmiş işini bilmen yeterli Very Happy
P
Presence ⭐ 19y
bu japonlar için melek gibi insanlar derdilerde ben inanmazdım hakketende melek gibi insanlarmış baksana kanatları bile var:D
N
nuk3r ⭐ 19y

bu japonlar için melek gibi insanlar derdilerde ben inanmazdım hakketende melek gibi insanlarmış baksana kanatları bile var:D

zuahahahha

gold dragon flag gibi bişi heralde popcorn
T
The_Crims ⭐ 19y

yok o bufftan dolayı oluyo % 50 hp azaltıyo %25 atack cogaltıyo uplayıınca bilmem Wink
T
tarantula ⭐ 19y
adam euro mage full int hp sinin dusuk olması dogal ayrıca lvl 105 unq u super miş magara içinde çıkan tek unq

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: