-Resim Silinmiş.
adamlardaki beyaz kanatlara bakın Shocked Shocked
evt beyler ve kanatların nerden cıktığını buldum işte bakın 130 silk e alınıyormus
-Resim Silinmiş.
Ksro Resmi Cok Garip Resim
· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
L
last_knight
⭐ 19y
bu ne acıklayabılcek bırı var mı Mr. Green redbull ıcmısler herhalde Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
ben koreye gidiyorum Very Happy
M
muratko193
⭐ 19y
Adam 93 Lvl Hp si 4900 Ama defansı Fazladır popcorn
bu ne acıklayabılcek bırı var mı Mr. Green redbull ıcmısler herhalde Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green
Bunun bi tane de Şeytan Türü war Very Happy bir Tür Melek lerle Seytanların Kavgası falan gibi bişi olabilir bunlar.
harbi ha euya bak bi tonda buff var
Yavaş git Mr. Green
Bu fotoğraftan şunu anlıyorum. Bir an evvel avurpa char açıp 80 lvl kasmak laızm.
Yavaş git Mr. Green
ne olgum gidemem mi sana ne oluyor Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil noob seni aksam gelde + basam sana Twisted Evil
Redbull kanatlandırır arkadaşlar Very Happy
°
°o.OкαJℓMєяO.o°
⭐ 19y
bikere resimdeki adam wizard aslında onun hp si 10 k civari ama yaptiği bir skill ona %50 fazla attack veriyor karşılığında %50 hp si azalıyor hem bu resim hiç bi wizard kendi lvl inde uniq kesemez diyenlere kapak olsun adam 93 lvl de 105 lvl uniq i kesmiş işini bilmen yeterli Very Happy
bu japonlar için melek gibi insanlar derdilerde ben inanmazdım hakketende melek gibi insanlarmış baksana kanatları bile var:D
bu japonlar için melek gibi insanlar derdilerde ben inanmazdım hakketende melek gibi insanlarmış baksana kanatları bile var:D
zuahahahha
gold dragon flag gibi bişi heralde popcorn
yok o bufftan dolayı oluyo % 50 hp azaltıyo %25 atack cogaltıyo uplayıınca bilmem Wink
adam euro mage full int hp sinin dusuk olması dogal ayrıca lvl 105 unq u super miş magara içinde çıkan tek unq
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap