Icerige atla
Extraloob

Ksro Evlilik

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
M
Mighty OP ⭐ 19y
Yabancı bir forum sitesini dolaşıyordum bunu gördüm paylaşıyım dedim 😊

Yapılan açıklamada şunu yazıyor: Everyone knows about cSRO's marriage system where you basically get a mini-event and some unique spawns for a "wedding" or tSRO's wedding event where you found a GM with your partner and got a set of rings. It seems that now kSRO will be getting a real wedding system or at the very least wedding clothing..

==> Mini event ve bazı uniqelerden düşen gelinlik ya da tSRO nun düğün eventi ile ilgili olan sistemini herkes bilirki bu sistemde sen ve partnerin yüzüklrindle beraber bi GM bulup evlenirsin.Görünen o ki kSRO gerçek bir evlilik sistemine geçiş yapıyor..

İşte Resimler :

Chinese Male
-Resim Silinmiş.
Chinese Female
-Resim Silinmiş.
Avrupa Male
-Resim Silinmiş.
Avrupa Female
-Resim Silinmiş.
12 Yanıt
M
MakmeN ⭐ 19y
kesin silkle aliniodur buda artik nerden para kazancaklarini sasirdilar yaw hadi kanatlar iide bu cok sacma oldu yaw :S ama eu female cloth byaa guzel olmus
B
buff ⭐ 19y
Avrupa erkek kıyafeti çok kötü olmuş Shocked Evlilik Isro ya 10-15 yıl sonra gelir Crying or Very sad
E
eagle1016 ⭐ 19y
kanatlarada 2 ay once yıllar sonra dedıler ama bakın cıktı bellı olmuyo bu joymAXSIN işi...
I
ilker98 ⭐ 19y
Beles olamsı imkansız buna adım gibi eminim kesinlikle silkledir...Allahtan bnm kısmetim cok elimi sallasam ellisi mucX
I
ilker98 ⭐ 19y

kanatlarada 2 ay once yıllar sonra dedıler ama bakın cıktı bellı olmuyo bu joymAXSIN işi...

Kardes dikkat edin ksrodaki silkle anına yenilikler cok cabuk gelio..eğer orda cıktıysa buraya gelmsi en fazla 2 ay :?!!!
R
Ray_jovan ⭐ 19y
adamlar işi azıtılar ya bencede parayadır kesin
N
yha parayla olması sorun degil bence tavşan alcamama bunu alırım ama evlilik bana ne kazandırcak oyunda onu bi anlasam mucX
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
mükemmel bir olay daha çıkartmışlar cidden bayıldım bu evlilik işine para ile olacak tabiki bedavaya yaparsa oyundan nasıl para kazanacak ki dileyen evlenir dileyen bekar kalır sorun mu Razz
D
Dampyre ⭐ 19y
europe gelin süper olmuş..
E
Excrea ⭐ 19y
bekarlik sultanliktir Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: