Icerige atla
Extraloob

KSRO da roc Killing

· 14 Replies · 1.3K views
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
Bildiginiz gibi Ksroda Roc artık ewent yaratıgı değil bir uniq olarak düşüyor
ve bir ayrıntı belirteyim Mavi Zerk 😄

- Resim Silinmiş.
14 Replies
S
Streetwise ⭐ 19y
Ayrıntıya gerek yok,media.pk2 ilede mavi zerk yapılıyor. 😄

Ps:Paylaşım için teşekkürler...
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
bu media pk2 deil ama zerke bastıgında bile mavi oluyor uzerinde kırmızı değil mavi oluyor
S
Streetwise ⭐ 19y
bu media pk2 deil ama zerke bastıgında bile mavi oluyor uzerinde kırmızı değil mavi oluyor

Biliyorum hacım media.pk2 olmadığını,şimdi media.pk2 ile bunun aynısı yapıyorlar. 😁
S
SilenTT ⭐ 19y
canım acayip 99 lv olmak istedi şu ss yi görünce 😊
P
PhaetoN ⭐ 18y
oh oh gelde o nukeri yatır 20khp 34k mp 😄
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
katiliyom sana lv 100'de nukerler ağlatacak herkesi
C
Cryolite ⭐ 19y

100 lvl'da bow ağlatacak 👍 6 arrow combo gelicek ve 5 arrow combo ile eş zamanlı kullanılabilicek. diğer charlar bowlara yaklaşmak için ghost walk skillerini kullanmak zorunda kalıcaklar 😁
S
SaiJeva OP ⭐ 19y

100 lvl'da bow ağlatacak 👍 6 arrow combo gelicek ve 5 arrow combo ile eş zamanlı kullanılabilicek. diğer charlar bowlara yaklaşmak için ghost walk skillerini kullanmak zorunda kalıcaklar 😁

arkadaşım sana sunu soyleyim ksroyada girdim baktım 100 lvlde glavici ve full int nukeler pvp de aglatıyor herkesi wizard bow falan hikaye kalıyor yanlarında en düşük damage 20k
N
Benim dikkatimi daha çok pet çekti fare mi o 😜
M
mesut_xD ⭐ 18y
Benim dikkatimi daha çok pet çekti fare mi o :P

Evet fare ve çok şirinn 🤘
M
Misproject ⭐ 19y

arkadaşım sana sunu soyleyim ksroyada girdim baktım 100 lvlde glavici ve full int nukeler pvp de aglatıyor herkesi wizard bow falan hikaye kalıyor yanlarında en düşük damage 20k

söylentilere göre bowa zombie status geliceği söyleniyo o zmn force bow un karşısında kim durabiir????? 😴
M
Misproject ⭐ 19y
aklıma bir de şu takıldı büyük ihtimal bu adam ff gidiyo bence ama adamda fire cold lighting +Heaksual war. acaba Mastery 100 lvl de artıyo mu ki...
S
SaiJeva OP ⭐ 19y
hayır mastery artmıyor heuksal skili ezik zaten muhtemelen adam 90 lvlde 90 cold 90light 90 fire yapmış 30 da heuksal vermiş daha heuksalı sıfırlamamış olay sadece bu bence

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: