Icerige atla
Extraloob

Ksro 6.Cerberus Lv 41 (Video)

· 21 Yanıt · 1.6K görüntüleme
S
SuS3 OP ⭐ 18y
21 Yanıt
B
BangBros ⭐ 18y
Ksroda unique kesmek bir başarı değilki ^^ Kimseler yok normal mob keser gibi unique kill madem kimseler yok lure yap takıl uniqule kesmeye ne gerek var
Spoiler
Tebrix
S
SuS3 OP ⭐ 18y
zevk meselesi ^^
Z
Zwanga ⭐ 17y
tebrikler ^^
C
chipshajen ⭐ 17y
Grats .
T
Tatanga ⭐ 19y
tebrikler
A
Aesify ⭐ 18y
bende 17lwlda cerberus kesmiştim xbow'la ^^ ( csroda )
A
Aesify ⭐ 18y
bende 17lwlda cerberus kesmiştim xbow'la ^^ ( csroda )
B
tebrikLer ^^
I
Intensify ⭐ 18y
tebrikler
O
Tebrikler 🍺
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Ksronun çakal gençliği. Nefret ediyorum.Unique kesmek oyuna geliyorlar .Korelilere ok oluyolar uniq için. Sonrada oyunun esas oynayanları çekiyor cezasını . Ne kazandın o cerbi kestin de ?? 6. Çok mu fazla ?? 66 Lvım oyunu bıraktım halde kaç keeez cerb kestim..
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Ksronun çakal gençliği. Nefret ediyorum.Unique kesmek oyuna geliyorlar .Korelilere ok oluyolar uniq için. Sonrada oyunun esas oynayanları çekiyor cezasını . Ne kazandın o cerbi kestin de ?? 6. Çok mu fazla ?? 66 Lvım oyunu bıraktım halde kaç keeez cerb kestim..

cerbeden 24lv +2 item dustu onu kazandim su nefretinide kendine saklasan nasil olur ?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
gz gürkan.Hiç msne girmiosn ? xD
Special thx to Flexi
Y
ycyycy ⭐ 19y
lol
I
Tebrikler...
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

cerbeden 24lv +2 item dustu onu kazandim su nefretinide kendine saklasan nasil olur ?

24+2 NPC Ye sat sen 😉

Ps:isroda uniq kesemeyen ksroya gider ama bazıları dışında o bazıları olmasa ksro hiç çekilmezdi zaten 🍿
S
SuS3 OP ⭐ 18y

24+2 NPC Ye sat sen 😉

Ps:isroda uniq kesemeyen ksroya gider ama bazıları dışında o bazıları olmasa ksro hiç çekilmezdi zaten 🍿

sen dersinde ben satmammı 🤘
D
wooow nirvana hee 🤘 tebrikler bro 🍺
Spoiler
nop :P
S
SuS3 OP ⭐ 18y
wooow nirvana hee 🤘 tebrikler bro 🍺
Spoiler
nop :P

noob diyonda başlayalı 1hafta olmuyor XD bide 18+5 bladeye +7 basmıştım 42 stafıma +6 denerken patladı 😁 🤤 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: