Ksro 6.Cerberus Lv 41 (Video)
· 21 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Ksroda unique kesmek bir başarı değilki ^^ Kimseler yok normal mob keser gibi unique kill madem kimseler yok lure yap takıl uniqule kesmeye ne gerek var
Spoiler
Tebrix
zevk meselesi ^^
tebrikler ^^
C
chipshajen
⭐ 17y
Grats .
tebrikler
bende 17lwlda cerberus kesmiştim xbow'la ^^ ( csroda )
bende 17lwlda cerberus kesmiştim xbow'la ^^ ( csroda )
B
bLoodSuckeR
⭐ 18y
tebrikLer ^^
tebrikler
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Tebrikler 🍺
Ksronun çakal gençliği. Nefret ediyorum.Unique kesmek oyuna geliyorlar .Korelilere ok oluyolar uniq için. Sonrada oyunun esas oynayanları çekiyor cezasını . Ne kazandın o cerbi kestin de ?? 6. Çok mu fazla ?? 66 Lvım oyunu bıraktım halde kaç keeez cerb kestim..

Ksronun çakal gençliği. Nefret ediyorum.Unique kesmek oyuna geliyorlar .Korelilere ok oluyolar uniq için. Sonrada oyunun esas oynayanları çekiyor cezasını . Ne kazandın o cerbi kestin de ?? 6. Çok mu fazla ?? 66 Lvım oyunu bıraktım halde kaç keeez cerb kestim..
cerbeden 24lv +2 item dustu onu kazandim su nefretinide kendine saklasan nasil olur ?
gz gürkan.Hiç msne girmiosn ? xD
Special thx to Flexilol
I
infusserabLe
⭐ 18y
Tebrikler...
cerbeden 24lv +2 item dustu onu kazandim su nefretinide kendine saklasan nasil olur ?
24+2 NPC Ye sat sen 😉
Ps:isroda uniq kesemeyen ksroya gider ama bazıları dışında o bazıları olmasa ksro hiç çekilmezdi zaten 🍿

24+2 NPC Ye sat sen 😉
Ps:isroda uniq kesemeyen ksroya gider ama bazıları dışında o bazıları olmasa ksro hiç çekilmezdi zaten 🍿
sen dersinde ben satmammı 🤘
D
DangerWalker
⭐ 19y
wooow nirvana hee 🤘 tebrikler bro 🍺
Spoiler
nop :P
wooow nirvana hee 🤘 tebrikler bro 🍺Spoiler
nop :P
noob diyonda başlayalı 1hafta olmuyor XD bide 18+5 bladeye +7 basmıştım 42 stafıma +6 denerken patladı 😁 🤤 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap