http://www.youtube.com/watch?v=n-3WuebVV00
KS'ci Wizzardlara Ne yapıLır? ^^Video
· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
huehu ben bunu kendim yapıyodum wizard degil tüm charlara yapıyodum 😄 hatta olmazsa birini cagırıyodum pt kurup yaratıkları pt cıkarıyoduk sonra köpegimi saldırtıp hepsini cekiyodum ve malum şahıs pert xd
huehu ben bunu kendim yapıyodum wizard degil tüm charlara yapıyodum 😄 hatta olmazsa birini cagırıyodum pt kurup yaratıkları pt cıkarıyoduk sonra köpegimi saldırtıp hepsini cekiyodum ve malum şahıs pert xd
Peki sence hoş birşeymi? Sana yapılmasını istemediğin şeyleri sende başkalarına yapmayacaksın...
_
__ScorPioN__
⭐ 18y
tamam
Ve videoda girişte yazana bakıyoruz. "when a turk KS me".
Kaldıralım arkadaşım bunu benim bizzat daha önce flagladığım bi video.
Kaldıralım arkadaşım bunu benim bizzat daha önce flagladığım bi video.
kestiği adam ise Rhea 😆
p.s sitedeki mi??
p.s sitedeki mi??

Peki sence hoş birşeymi? Sana yapılmasını istemediğin şeyleri sende başkalarına yapmayacaksın...
Bana Ks Yapana Yaparım Yapabilen Varsa Gelsin Yapsın Kastıgım Yerden İnsan Gecmiyor XD
D
desTibaa `
⭐ 17y
rhea türk dür arkadaslar serverda tanırım kendısını ama bu eskimiş bir olay rhea suan 82 level
sweetCHIEF
⭐ 17y
Hiç hoş bir olay değil yni.Doğru birşeymi o orda düzgünce kasıyordu ^^.
Wizardda oyunun tadı-tuzu-biberi,bknz yeni serverlerin %80 ı wizard,yani 1-2 wizard öldürmekle olmaz bu işler,yaptığıda çok yanlış bişey.
Ps:Türklere yapıyor,oda var
Ps:Türklere yapıyor,oda var
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap