kredi kartımla silk almak istedim...işleme başladım kredi kartı numaramı tarihini ve güvenlik kodunu yazdım, 100 silk onayladım paypal hesabıma girdim 10$ dolar yattı, sonra o sayfada alta silkroad...felanyazıyodu orayatıkladım silk alımına geçmek için..sonra baktım silk yatmamış..paramı çaldılarmı ne yapabiliriim ..ne olursunuz yardım edin modlar.. Crying or Very sad
kredi kartıyla silk almak istedim paramı çaldılarmı yardııım
· 6 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
silk i hangi siteden aldın ?
silk i hangi siteden aldın ?
ewt hangi site bide eger silk yatmamıssa yetkiliyle konus paranı geri versinler yada silk'ini yüklesinler!
silkroadonlineyegirdim..silk alımında anlatılanları yaptım.sırasıyla.paypala.com a para aktardım..100 silk aldım.. paypal da 10$ görünüyordu hesabım..sadece kredikartı no tarih ve güvenlik kodu olan bi seçenek geldi doldurdum sonra 10$ geldiğini gösteren paypal sitesi geldi şifremle girdim..ama piyasada silk yok ...www.silkroadonline.com dan itemmall dan yaptım..(silk alımında anlatılanları yaptım sırasıyla)
benim bi arkadasım böle bi olay sonunda ban yemisti 67 lvl full elle kasmıstı yazık oldu sanırım paran geri yatar yada silkin gelir!
korkam geLir siLk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap