Öncelikle Kolay Gelsin . Ben kıbrısta öğrenciyim ve kredi kartı çıkartmak istiyorum. Ailemin herhangi bi haberi olmadan. Sizlerden ricam Hangi bankadan çıkartırman ve birazda bilgi verirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin..
Kredi Kartı Başvurusu hakkında
· 10 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Kalkandelen
⭐ 17y
tavsiyem iş bankası öğrenci kredi kartı 😊 300 tl lik limit ama işe yarar 😉
tavsiyem iş bankası öğrenci kredi kartı 😊 300 tl lik limit ama işe yarar ;)
Peki İnternetten başvuru yapılabiliyomu ? Kart buraya gelirmi ?
Kalkandelen
⭐ 17y
oraya gelirmi bilmiyorum ama siteden bakabilirsin http://www.isbank.com.tr
ps: tavsiye siteden müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alman
oraya gelirmi bilmiyorum ama siteden bakabilirsin http://www.isbank.com.tr
Teşekkür ederim bilgilerin için 🍺
İş bankası'nı tavsiye ederim. 300-500tl limitli kredi kartı veriyorlar. Okulun bitene kadar yıllık kart ücreti yok. Karta başvuru yapmak için şübeye gitmen gerekiyor. Ekstreni e-postana istersin aileninde haberi olmaz.
İş bankası'nı tavsiye ederim. 300-500tl limitli kredi kartı veriyorlar. Okulun bitene kadar yıllık kart ücreti yok. Karta başvuru yapmak için şübeye gitmen gerekiyor. Ekstreni e-postana istersin aileninde haberi olmaz.
Hmm peki türkiyede yapmak mecburimi başvuruyu burda yapsamda olurmu ?
Orasıda Türkiye yani ordaki iş bankası şubesinden yaparsan olur.
Orasıda Türkiye yani ordaki iş bankası şubesinden yaparsan olur.
Hmm anladım peki ne kadar süre içinde geliyor kart bilginiz varmı ? şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için 😘
Hmm anladım peki ne kadar süre içinde geliyor kart bilginiz varmı ? şimdiden teşekkür ederim bilgileriniz için 😘
Rica ederim. 2 3 hafta içinde geliyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap