Icerige atla
Extraloob

Krampon Önerisi(Alındı)

· 41 Yanıt · 17K görüntüleme
H
hoLaaa OP ⭐ 18y
sonunda geldi çok sevinçliyim inş bol gol atarım ctr360la arasında kalmıştım ama bunu almaya karar verdim inş uğurlu gelir sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu =)

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
41 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Nike CTR 360 yere daha sağlam basıyor (çim sahada) ben olsam onu secerdim..
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
R
Rochas ⭐ 16y
bi futbol k. başlayamadık ki alalım kendimize bir kramp. off off

Arkadaşlar yeni krampon almaya karar verdim yarı prof veya tam prof. olucak almak istediğim kramponlarn birkaçının ismini ve resmini koyacağım onların dışında sizin önerebilceğiniz kramponlarıda bekliyorum.çoğu zaman halı sahada oynuyorum.

Nike CTR 360 very good
U
Uprising ⭐ 19y
Bugün seçmeler vardı fakültenin stoperi oldum. 😎
Ben de mercuriallerin yarı profundan var.

bunun üstü kapalısından
H
hoLaaa OP ⭐ 18y

bunun üstü kapalısından

nasıl peki rahat mı kullanmadım ama elime aldım kuş kadar hafif 😁
H
hoLaaa OP ⭐ 18y
bi futbol k. başlayamadık ki alalım kendimize bir kramp. off off

Arkadaşlar yeni krampon almaya karar verdim yarı prof veya tam prof. olucak almak istediğim kramponlarn birkaçının ismini ve resmini koyacağım onların dışında sizin önerebilceğiniz kramponlarıda bekliyorum.çoğu zaman halı sahada oynuyorum.

Nike CTR 360 very good

teşekkürler

http://www.nike.com/nikefootball/bootroom/?locale=tr_TR
Buraya girip, bootfinder a gir, testi yap, hangisi çıkarsa onu al. 8)

bakalım hangisi çıkıcak =)
E
Extrowe ⭐ 16y
Bro adidas predator kullandım gayet güzel topa kontrol harika şaşıracağın kadar iyi performans alırsın^^
H
hoLaaa OP ⭐ 18y
Bro adidas predator kullandım gayet güzel topa kontrol harika şaşıracağın kadar iyi performans alırsın^^

teşekkür ederim onada bi bakim
A
Adith ⭐ 18y
Parlak krampon alma.Siyah veya beyaz al benden söylemesi.
U
Uprising ⭐ 19y

bunun üstü kapalısından

nasıl peki rahat mı kullanmadım ama elime aldım kuş kadar hafif 😁

Evet gayet rahat ve hafif memnunum baya.
Eğer a gençlerde gruplara gidersek değiştirmeyi düşünüyorum. 😗
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Nike CTR 360

Nike Mercurial Vapor Superfly II

adidas f50 adizero

nike mercurial

yeah tam benim topic işte geçen kuzen dedi her cuma dershanede ki ygs öğrencileriye maç yapacağız oynar mısın dedi iyi bende seriden oynayacaksak bak kıyafetlerimi yeni alayım dedim tamam dedi kuzen bana da önerin pls 40 TL'den fazla vermem halı saha ayakkabısına zati fitness ve yüzme ekipmanlarım var masrafım ağır benim makara: 😜
P
PhaetoN ⭐ 18y

Nike CTR 360

adidas f50 adizero

nike mercurial

yeah tam benim topic işte geçen kuzen dedi her cuma dershanede ki ygs öğrencileriye maç yapacağız oynar mısın dedi iyi bende seriden oynayacaksak bak kıyafetlerimi yeni alayım dedim tamam dedi kuzen bana da önerin pls 40 TL'den fazla vermem halı saha ayakkabısına zati fitness ve yüzme ekipmanlarım var masrafım ağır benim makara: :P

LESCON HG-113
http://www.hepsiburada.com/Liste/lescon-hg-113-garson-hali-saha/ProductDetails.aspx?productId=sporlshg113&categoryId=384554

LESCON KM-113
http://www.hepsiburada.com/Liste/lescon-km-113-merdane-krampon/ProductDetails.aspx?productId=sporlskm113&categoryId=384554

bulabildiklerim bunlar hacım 🍺
cambaz bu krampon senin için
G01186-Adidas F50 i Tunit

http://www.hepsiburada.com/Liste/g01186-adidas-f50-i-tunit-krampon-/ProductDetails.aspx?productId=sporbar9608&categoryId=384554#Gorseller
H
hoLaaa OP ⭐ 18y

Nike CTR 360

adidas f50 adizero

nike mercurial

yeah tam benim topic işte geçen kuzen dedi her cuma dershanede ki ygs öğrencileriye maç yapacağız oynar mısın dedi iyi bende seriden oynayacaksak bak kıyafetlerimi yeni alayım dedim tamam dedi kuzen bana da önerin pls 40 TL'den fazla vermem halı saha ayakkabısına zati fitness ve yüzme ekipmanlarım var masrafım ağır benim makara: :P

LESCON HG-113
http://www.hepsiburada.com/Liste/lescon-hg-113-garson-hali-saha/ProductDetails.aspx?productId=sporlshg113&categoryId=384554

LESCON KM-113
http://www.hepsiburada.com/Liste/lescon-km-113-merdane-krampon/ProductDetails.aspx?productId=sporlskm113&categoryId=384554

bulabildiklerim bunlar hacım 🍺
cambaz bu krampon senin için
G01186-Adidas F50 i Tunit

http://www.hepsiburada.com/Liste/g01186-adidas-f50-i-tunit-krampon-/ProductDetails.aspx?productId=sporbar9608&categoryId=384554#Gorseller

benim için önerdiğin süper sade bir renk gayet hoş adizero truncusu da messinin kullandığı krampon bugün gördüm çok hafif bukadar para verilir mi diye birkez daha düşünmem lazım 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bana lescon mu önerdiniz aahahaa şaka mısınız kuzum sağ bacak 5 milyon euro sol bacak 3 milyon euro bende lescon mu giyeceğim giderim nike mercury alırım noob seni makara: 😜
H
hoLaaa OP ⭐ 18y
bana lescon mu önerdiniz aahahaa şaka mısınız kuzum sağ bacak 5 milyon euro sol bacak 3 milyon euro bende lescon mu giyeceğim giderim nike mercury alırım noob seni makara: :P

makara: makara: makara: yakışır okan abi mercury
L
pembe al dikkat çeker 😁
U
Uprising ⭐ 19y
bana lescon mu önerdiniz aahahaa şaka mısınız kuzum sağ bacak 5 milyon euro sol bacak 3 milyon euro bende lescon mu giyeceğim giderim nike mercury alırım noob seni makara: :P

Yeni çıkan siyah renk, nike işaretleri turuncu olanlar fena yanlız onlardan al abi. 🤘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Yeni çıkan siyah renk, nike işaretleri turuncu olanlar fena yanlız onlardan al abi. 🤘

turuncu favori rengim zati daha önceki nike'de siyah üzerinde turuncuydu 😎
U
Uprising ⭐ 19y

turuncu favori rengim zati daha önceki nike'de siyah üzerinde turuncuydu 8)

Çok çılgın bir krampon.
Nike Mercurial Vapor Superfly II FG Krampon 625,32 TL
Son güncelleme: 07.03.2011 11:54
Her bakımdan çılgın. 83035633

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: