Söyledim ya artık işte şuan zaman durdu !
KRALLame - Yan
· 7 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Abi adamı çok seviyorumda krallame nedir ya nedir açıklayın bana bunu 😄
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok seviyorsunda sayfasını hiç takip etmiyorsun heralde 😄 😄
Ben acayip hastasıyım ve hep takip ederim KRAL-LAME , KR-ALLAME kral bu gibisinden bende geçen facebook sayfasında gördüm ama güzel bence böyle birşeyler birleştirmesi 😄
Abi adamı çok seviyorumda krallame nedir ya nedir açıklayın bana bunu :D
Ben acayip hastasıyım ve hep takip ederim KRAL-LAME , KR-ALLAME kral bu gibisinden bende geçen facebook sayfasında gördüm ama güzel bence böyle birşeyler birleştirmesi 😄
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hiç değil valla rap dinlemeyen biri gelse dinleyecek olsa sırf o yazı için dinlemez yemin ediyorum
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi adamı çok seviyorumda krallame nedir ya nedir açıklayın bana bunu :D
Ben acayip hastasıyım ve hep takip ederim KRAL-LAME , KR-ALLAME kral bu gibisinden bende geçen facebook sayfasında gördüm ama güzel bence böyle birşeyler birleştirmesi :D
Hiç değil valla rap dinlemeyen biri gelse dinleyecek olsa sırf o yazı için dinlemez yemin ediyorum
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bilmem kişiden kişiye değişir dostum senin,onun,bunun için kötü ama benim için iyi dostum dinlemek istemeyen konudan çıkabilir ne diyebilirim veya yeni konu açabilir 🍺
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi adamı çok seviyorumda krallame nedir ya nedir açıklayın bana bunu :D
Ben acayip hastasıyım ve hep takip ederim KRAL-LAME , KR-ALLAME kral bu gibisinden bende geçen facebook sayfasında gördüm ama güzel bence böyle birşeyler birleştirmesi :D
Bilmem kişiden kişiye değişir dostum senin,onun,bunun için kötü ama benim için iyi dostum dinlemek istemeyen konudan çıkabilir ne diyebilirim veya yeni konu açabilir 🍺
AYNEN QNQ BEN O YÜZDEN DİNLEMİYOM QIRAL OLSAYDİ DAHA İİDİ
Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
QIRALLame kanka bu krallame değil
AYNEN QNQ BEN O YÜZDEN DİNLEMİYOM QIRAL OLSAYDİ DAHA İİDİ
QIRALLame kanka bu krallame değil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
87 Level Glaive - Fellow (onyx,supp)- Avatar Set - VIP || Yan char 80 crossbow/cleric WTS 131 Warrior / 0 yan mastery 89 Glaive Dolu Char-- 80 Xbow Cleric yan char 250TL WTS 132 LV WARİOR WARLOK CAR YAN CAR LAR FULL ZERK YERDEN KALKMA DOLU S DEVİL FLAG 5/5 132 LVL SS NUKER FULL INT S DEVİL FLAG 5 FULL DOLU CHAR PAGE 3 YAN 3 ÇAR FULL ZERK