Icerige atla
Extraloob

Kotaları Kapıştırıyoruz(durum=Kemalist 1. suanlık) :D

· 60 Yanıt · 5.4K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Kotalı kullanıyorum 😁
- Resim Silinmiş.

kotasız daha uygn olm sna 😁
H
Kotalı kullanıyorum 😁
- Resim Silinmiş.

kotasız daha uygn olm sna 😁

Bende anlamıyorum neden her ay böle geliyor :?
Z
Zardock ⭐ 19y
limitsize geçin rahat edin kota da neymiş 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
TTNET'e Kafam Girsin 😜
S
synax_tr ⭐ 19y
sizin 6gb olmuş foto çekiyorsunuz benim 25gb 21gb ları koysam herhalde nevriniz dönerdi :D:D
neyseki bu ay artık limitsiz
ama 2gb da aşsan 20 gb aşsam 64-68 YTL civarı geliyordu şimdi 65 geldi bu ay düzelicek inş.
I
Infinity ⭐ 18y
ya bu ttnet herkese yamuk yapıor.ben kotayı falan aşmasamda 52 gelior aşsamda 52 gelior bişey anlamadım.
en iyisi sınırsız'a geçmek.
I
ironEyE ⭐ 18y
limitsize gel rahat ol bakınız
- Resim Silinmiş.
😗 😈 😁
D
Dwomalath ⭐ 18y
Kotasız iyidir 😜

- Resim Silinmiş.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Kotasız iyidir 😜

- Resim Silinmiş.

ben kotalıyım bu kadar downloadw yapsam kesin peder beni camdan aşşağı sallar:D
W
WesT ⭐ 18y
Kardes naptın sn ya?
F
frhtyksl ⭐ 18y
artık sınırsız dısında bişey kullanılmaz bende eskiden limitli kullanıyodum baktım 50den asagıya gelmemeye basladı faturalar şimdi sınırsız yaptım ayda 15gb den asagıya düşmüyom inatlarına pc acık duruyo sürekli film acıyom kendi kendine oynuyo ☕

bende 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ay bitene kadar 100-120 gb olur kanımca

- Resim Silinmiş.
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

hocam naptn sen bu ay ya 😱 4 katına çıkmışın bu ay. sınırsız net in hali bi başka ya 🤔
Q
Quensis ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Var mı bundan fazlası 😈 😆

Ps:Konunun başlığını "benim kotam senin kotanı döver" mi yapsak. 😁
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Var mı bundan fazlası 😈 😆

Ps:Konunun başlığını "benim kotam senin kotanı döver" mi yapsak. 😁

çok süper fikir getirdin aklıma. bak şimci napıom 😁 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Durum bendede farklı değil ttnete hatta mesaj attım.Ne oluyor diye?Cevabladılar diyor işte youtube tarzı sitelere giriyorsunuzdur cart curt falan filan.Yav dedim ben eskidende giriyordum ama bu kadar aşmıyordu ne iş dedim?Beyefendi bilgisayarınızdaki virusler cart curt zırvaladı.Kafamgirsin.com pehhh...

Ben bu ayın ilk haftası pc açmamıştım , açtığım gün kotaya baktım 1gb girmiş direk.. Aradım ne bu diye? adamlar fix herkese aynı , yok video izliyormusunuz? yok pc de virüs var falan zırvalayıp duruyorlar...
Allah'tan son 3 günüm , sözleşmem bitiyor da kurtuluyorum , yaza kadar yenilemem herhalde..
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gta IV , Prince Of Persia , 007 Quantum , Pes 2009 , Fifa 2009 , Undercover Cod 5 , Silent Hill , Arog , Mustafa , Destere , Muro ...
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Durum bendede farklı değil ttnete hatta mesaj attım.Ne oluyor diye?Cevabladılar diyor işte youtube tarzı sitelere giriyorsunuzdur cart curt falan filan.Yav dedim ben eskidende giriyordum ama bu kadar aşmıyordu ne iş dedim?Beyefendi bilgisayarınızdaki virusler cart curt zırvaladı.Kafamgirsin.com pehhh...

Ben bu ayın ilk haftası pc açmamıştım , açtığım gün kotaya baktım 1gb girmiş direk.. Aradım ne bu diye? adamlar fix herkese aynı , yok video izliyormusunuz? yok pc de virüs var falan zırvalayıp duruyorlar...
Allah'tan son 3 günüm , sözleşmem bitiyor da kurtuluyorum , yaza kadar yenilemem herhalde..

bizim buraya Quiknet diye birşey gelcek yeni. onu beklioyorum ben. 100mbyte a kadar desteklicekmiş. 5kb sınırsız 49.90... eğer gelirse süper olcak. yılbasından sonra sizin sitelere dağılımı başlıcak diye bi bilgi almıştım satış temsilcisinden 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: