Icerige atla
Extraloob

kota yardım edebilirmisiniz

· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme
C
Cynosure OP ⭐ 19y
arkadaşlar 4gb kotalı adsl kullanıcısıyım ama bu ay kotayı aştım yani tahminen 7 gb falan olmuştur kaç para gelir acaba ay sonunda yada 8 gb olursa ne kadar fark eder bilen biri yardımcı olabilirmi acaba
16 Yanıt
J
Josephine ⭐ 17y
30 + kota aşım ücreti (kota başı 10tl) 3x10 : 60TL gibi bir fatura gelir.
S
Sharkan ⭐ 17y
1gb aştıgında 8 tl geliyor.Ona göre hesaplarsan 8 gb olduysa kota 32 tl fazla gelir
J
JetHomme ⭐ 19y
Benimde 4gb kotalı. Çok eski kullanıcı olduğum için kampanya yapmışlar. 56tlyi geçersem sabit kalıyor. Yani ne kadar geçerse geçsin 56tlden sonra fatura artmıyor. 😆
L
Laistrogon ⭐ 17y
4 gb kotalı kullanıcılar 56 TL yi geçmiyor. Sende şu an 7gb diyorsun 8-9-10 istediğin kadar yap 56 TL gelicek kesin. 🍺
M
Metover ⭐ 18y
Benım kota şuan 56 GB iyikide sınırsızım ^^
T
Tubifex ⭐ 17y
ne kadar aşarsan aş en fazla 56 tl ödersin istersen 10 gb aş olsun
J
JetHomme ⭐ 19y
4 gb kotalı kullanıcılar 56 TL yi geçmiyor. Sende şu an 7gb diyorsun 8-9-10 istediğin kadar yap 56 TL gelicek kesin. 🍺

Bende kendimi özel zannediyordum 😆 😜
L
Laistrogon ⭐ 17y

Bende kendimi özel zannediyordum 😆 :P

ahaha makara:
C
Cynosure OP ⭐ 19y
harbimi iyiymiş o zaman yüreğime iniyodu yaw zaten 2 ay önce geçmiştim 😄 sınırsız alcam zaten ya jet modem gibi ama onlarında sınırsızı yok :S şimdi 9 gb olsada 56tl gelecek dimi ? 11gb olsada farkeden bişi olmucak yani ??
T
TafareL ⭐ 19y
İSter 8 gb olsn ister 25 gb 56 tl gelicektir..Kendımden biliyorum makara:
C
Cynosure OP ⭐ 19y
tmm indirelim o zaman herşeyi ^^ hazır geçmişken 😄
P
Benimde 4gb kotalı. Çok eski kullanıcı olduğum için kampanya yapmışlar. 56tlyi geçersem sabit kalıyor. Yani ne kadar geçerse geçsin 56tlden sonra fatura artmıyor. 😆

bunun yerine sınırsız 1024 üyesi ol 49 öde :)) kotaderdin ortadan kalksın yanlışmıyım ?
C
Cynosure OP ⭐ 19y
kablosuz modem alacağım ne kadardır acaba sınırsız olanı bide modeme para veriyormuyuz ilk alışta
A
Avasin ⭐ 17y
Benım kota şuan 56 GB iyikide sınırsızım ^^

🍺 🍺
C
Cynosure OP ⭐ 19y
şimdi 8 gb olmuştur internetten online film izleyeceğim 56 gelecek dimi fatura sonra bi yamuk olmasın :D:D ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: