Arkadaşlar KOTA çok yiyor sorun acaba AGBOT kullanmammı?Yoksa silkroad mı? Yada şöyle diyeyim silkroadı botla oynarsam KOTA çokmu gider...?Örn: Günde 10 sa rahat oynuyorum..?
Kota çok yiyor sorun botmu?
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Bot'un kota yiyecegini sanmiyorum eger agbot herhangi bir virus varsa belki ama belki olabilir diyorum kota nin cok yemesi sro dan kaynaklanir diye dusunuyorum...
Sro internet üzerinden oynandıgı ıcın Senın charın her hareketini download etmek zorunda .. Eğer cok oynuyorsan doğal olarakda Aşabilir...
Silkroad Fazla Kota Aştırmaz 👍
1 ay 300 sa oynarsam 3 gb yi geçermi?
S
StickControl
⭐ 19y
sadece silkroad oynucam dersen geçmes ama video fln izlerim arada program indiririm dersen o başka ...
sadece silkroad oynucam dersen geçmes ama video fln izlerim arada program indiririm dersen o başka ...
7/24 silkroad ayda ortalama 3-3,5gb kota harciyo
alakası yok ben günde 15 saat sro oynuyorum ve sadece 30mb -40mb arası bişi gidiyor sen pcye format attır
format attırdım. Ama bakalım bu ay ne gelcek..
Bir ara test etmiştim ben 😄
sabah 8 den akşam 6 ya kadar oynadım ve başka hiç birşeye girmedim.Oyundanda hiç çıkmadım ve 250 mb kota yedi gavur 😄
sabah 8 den akşam 6 ya kadar oynadım ve başka hiç birşeye girmedim.Oyundanda hiç çıkmadım ve 250 mb kota yedi gavur 😄
M
Misproject
⭐ 19y
alakası yok ben günde 15 saat sro oynuyorum ve sadece 30mb -40mb arası bişi gidiyor sen pcye format attır
bnm de öle 1 gün 15 saat filan yazıyo internetin kesilmediği süre o sürede de sro hep açık oluyo hiç birşey yapmazsam 90mb filan oluyo
Bir ara test etmiştim ben 😄
sabah 8 den akşam 6 ya kadar oynadım ve başka hiç birşeye girmedim.Oyundanda hiç çıkmadım ve 250 mb kota yedi gavur :D
yuh 10 sa 250 mb...Sen ciddimisin? | yoksa şakamı yapıyorsun 😁 40 sa 1gb
Eğer doğruysa silkroad ı bırakıyorum .. ?
bende silkroad 30 mb harcıyor hemde her ay hiç değişmiyor
alla alla sizde çok gidiyor arkadaşlar ben 15 saat sro oynasam ennn fazla 40mb gider eminim pclerinize format attırın :S
K
kingmaster33
⭐ 18y
ben hep silkroadtayım bugüne kadar kota yı aşmadı belkide sorun başka bir şeydedir 🤘 🤘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap