Icerige atla
Extraloob

Kota çok yiyor sorun botmu?

· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
AraBesT OP ⭐ 18y
Arkadaşlar KOTA çok yiyor sorun acaba AGBOT kullanmammı?Yoksa silkroad mı? Yada şöyle diyeyim silkroadı botla oynarsam KOTA çokmu gider...?Örn: Günde 10 sa rahat oynuyorum..?
16 Yanıt
S
Stephanos ⭐ 19y
Bot'un kota yiyecegini sanmiyorum eger agbot herhangi bir virus varsa belki ama belki olabilir diyorum kota nin cok yemesi sro dan kaynaklanir diye dusunuyorum...
M
Mr.LoNeLy ⭐ 19y
Sro internet üzerinden oynandıgı ıcın Senın charın her hareketini download etmek zorunda .. Eğer cok oynuyorsan doğal olarakda Aşabilir...
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Silkroad Fazla Kota Aştırmaz 👍
A
AraBesT OP ⭐ 18y
1 ay 300 sa oynarsam 3 gb yi geçermi?
S

sadece silkroad oynucam dersen geçmes ama video fln izlerim arada program indiririm dersen o başka ...
B
Braunx ⭐ 19y

sadece silkroad oynucam dersen geçmes ama video fln izlerim arada program indiririm dersen o başka ...

7/24 silkroad ayda ortalama 3-3,5gb kota harciyo
C
Cynosure ⭐ 19y
alakası yok ben günde 15 saat sro oynuyorum ve sadece 30mb -40mb arası bişi gidiyor sen pcye format attır
A
AraBesT OP ⭐ 18y
format attırdım. Ama bakalım bu ay ne gelcek..
A
Apt ⭐ 18y
Bir ara test etmiştim ben 😄
sabah 8 den akşam 6 ya kadar oynadım ve başka hiç birşeye girmedim.Oyundanda hiç çıkmadım ve 250 mb kota yedi gavur 😄
M
Misproject ⭐ 19y
alakası yok ben günde 15 saat sro oynuyorum ve sadece 30mb -40mb arası bişi gidiyor sen pcye format attır

bnm de öle 1 gün 15 saat filan yazıyo internetin kesilmediği süre o sürede de sro hep açık oluyo hiç birşey yapmazsam 90mb filan oluyo
A
AraBesT OP ⭐ 18y
Bir ara test etmiştim ben 😄
sabah 8 den akşam 6 ya kadar oynadım ve başka hiç birşeye girmedim.Oyundanda hiç çıkmadım ve 250 mb kota yedi gavur :D

yuh 10 sa 250 mb...Sen ciddimisin? | yoksa şakamı yapıyorsun 😁 40 sa 1gb
A
AraBesT OP ⭐ 18y
Eğer doğruysa silkroad ı bırakıyorum .. ?
T
t3trat ⭐ 18y
bende silkroad 30 mb harcıyor hemde her ay hiç değişmiyor
C
Cynosure ⭐ 19y
alla alla sizde çok gidiyor arkadaşlar ben 15 saat sro oynasam ennn fazla 40mb gider eminim pclerinize format attırın :S
K
ben hep silkroadtayım bugüne kadar kota yı aşmadı belkide sorun başka bir şeydedir 🤘 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: