Icerige atla
Extraloob

Koskoca EXL sadece bu kadar kişi mi cevap yazıyo cok yazık

· 9 Yanıt · 2.4K görüntüleme
V
veyselyuce OP ⭐ 18y
Arkadaslar ßenim iki sorum olacak

1)silkroad kota yermi?yerse saatte kaç mb

2)ßenim pc silkroad oynarken kapanıyor dirverlerim guncell 768 MB ram 256 ekran kartı silkroad için coooook uygun pc atı 9550/x1050 series ekran kartı sadece 1 client açıyorum ama gene kapanıyor yardım edin lütfen
9 Yanıt
V
veyselyuce OP ⭐ 18y
arkadaslar bir cevap verin lütfen koskoca exl sadece şu sorunu çözemiyor mu yoksa?
A
altanyunus ⭐ 19y
silkroad kota yer bundan emin ol özellikle ben 7/24 cift char açıyordum internette ufak tefek işler anlayacağin 60 ytl altına düstüğünü bilmem 80 80 ödedim baktım olmuyor sınırsıza gectim kafam rahat günde 8 saati geçmezsen idare eder seni benim tecrübem.

2. olarak vermiş oldugun bilgilere göre pc tabi benim kişisel görüsüm pek iyi değil.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
1=) Sro kota doldurmaz.Doldursada az doldurur,ben full oynuyorum aşmıyor.[Aşıyorda ondan değil 😆]
2=)Çeşitli sebepleri olabilir.Ctrl+Alt+Deleteten sro.exe'ye sağ tıklayıp öncelik ata-yüksek demeni tavsiye ederim.
V
veyselyuce OP ⭐ 18y
saolun arkadaslar benim için en önemli olan 2.cisi 1 fazla lazım değil bu 2.ciyi bir türlü çözemedim prio flan indirdim ama gene aynı formatlattırdım gene aynı pc 1 client için yeterli kasmaması lazım ama bnm ki 5-10 dk sonra kapanıyor(%80) yardımlarını bekliyorum Evet Extraloob uyeleri gösterin extraloob umuzun gucunu asalım benim sorunumu xD
V
veyselyuce OP ⭐ 18y
evet beyler yardım edin lütfen ya hadi extraloob sadece bu kadarmıyız
V
veyselyuce OP ⭐ 18y
arkadaslar ben sanal bellek miktarını arttırmıstım acaba bundan kaynaklanabilirmi pc sanal bellegi arttırdıgım için kendini kasıyo olabilir mi ?
V
veyselyuce OP ⭐ 18y
sorun sanall bellekte deilmiş yardım edin lütfenn
S
Bilgisayarını değiştir. (nokta)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: