Başlıktanda anlaşıldığı gibi 15-20 Ocak tarihlerinde korkunç soğuk havası geliyormuş bayağı kar yağacak deniyor şimdiden uyarımızı verelim 😘
Kaynak ;
http://www.meteostar.com/leadsems/features.html
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL
Korkunç Soğuklar Geliyormuşşş...
· 57 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
57 Yanıt
allah sokakta kalanlara yardım etsin ...
Kar olsun her taraf 15 tatil 1 aya çıksın ^^
Çoooook zor 👍
Hatırlıyorum 5sene önce mi ne öyle bir olay olmuştu 5-6 gün uzamıştı.

Allah sokakta kalanlara yardım etsin...
+1 🙄
Doyasıya kar görsün güzümüz inşallah. ^^
o kadar sıcakki tişörtle geziyom şuan bile 😞 kar yağsın artık...
PS:Çok kârsız bi mevsim lol ^^
PS:Çok kârsız bi mevsim lol ^^
😢 aynen bro
siz kar topu oynarken biz burda güneşleniyo oluruz 😁
yağsın artık karda kurtulalım şu havalardan, yaz gibi kış yaşıyorum Türkiye'nin her mevsim yağışlı bölgesinde...
Çoooook zor 👍
Hatırlıyorum 5sene önce mi ne öyle bir olay olmuştu 5-6 gün uzamıştı.
işte bu kar o yaşadığınız gibi olacakmış duyumlarıma göre sıkı kar geliyor okullar zati banko tatil edilecek bakalım nasıl olacak bende merak ettim hava şartları ilk defa bu kadar düzensizmiş ve 3 gün önceden kestirilemiyormuş ama sıkı bir hava dalgası geliyormuş...
15-20 Ocak arasında 7 tane sınavım olması lazımdı inşallah yağarda kurtulurum. 😆
Haberler de gordum Rusya su an -60 derece
Ps : İstanbul da -60 derece olsa herelde %10 luk kesim donar diye dusunuyorum(daha fazlada olabilir)
Ps : İstanbul da -60 derece olsa herelde %10 luk kesim donar diye dusunuyorum(daha fazlada olabilir)
9 Ocak Cumartesi 11 19
10 Ocak Pazar 13 17
11 Ocak Pazartesi 10 15
12 Ocak Salı 7 15
13 Ocak Çarşamba 8 14
bizim burası böyle tahminlere göre daha geçen gün sıcaktan bunalıyoduk hadi bakalım 💃
10 Ocak Pazar 13 17
11 Ocak Pazartesi 10 15
12 Ocak Salı 7 15
13 Ocak Çarşamba 8 14
bizim burası böyle tahminlere göre daha geçen gün sıcaktan bunalıyoduk hadi bakalım 💃
son yılların en soğuk kışı olacakmış diye duymuştum biryerden bir yandan kar yağsın okullar tatil olsun istiyorum diğer yandanda kar yağınca dışarıda kalanların halini düşünüp üzülüyorum..
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Buraya hiç kar yağmıyor inşallah yağar 😁
A
AliceCullen
⭐ 17y
son yılların en soğuk kışı olacakmış diye duymuştum biryerden bir yandan kar yağsın okullar tatil olsun istiyorum diğer yandanda kar yağınca dışarıda kalanların halini düşünüp üzülüyorum..
Aynen sokakta kalanlara Allah sabır versin diyorum.. 🙄

demiştim size geliyor diye yabancı bir sitede okumuştum banko bize de gelecek daha hiçbir yerde haberi yok ama gelecek, bende kiss from extraloob yazmazsam arabanın camına foto çekip buraya koymazsam bir kar tanesi olayım 😁 😈 😆 😜
demiştim size geliyor diye yabancı bir sitede okumuştum banko bize de gelecek daha hiçbir yerde haberi yok ama gelecek, bende kiss from extraloob yazmazsam arabanın camına foto çekip buraya koymazsam bir kar tanesi olayım 😁 😈 😆 :P
😁 Abi yanlız kiss from eksik 😁 Sonunda hilton yok:D

lool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap