N NephilimAngel OP ⭐ 19y 18 yil once #1 yeni görülen bu örümcek ısırdıgı yeri çürütüyor ve bütün vücüda yayılıyorişte o katil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B Braunx ⭐ 19y 18 yil once #2 kaynak neresi ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NephilimAngel OP ⭐ 19y 18 yil once #3 kaynak neresi ? baska bi forum link veremem reklama girer TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sensei_ ⭐ 19y 18 yil once #4 ne iğrenç bişey o yhaa ben olsam yayılmadan elimi kestirirdim bööğğ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NephilimAngel OP ⭐ 19y 18 yil once #5 ne iğrenç bişey o yhaa ben olsam yayılmadan elimi kestirirdim bööğğ bencede TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #6 ne iğrenç bişey o yhaa ben olsam yayılmadan elimi kestirirdim bööğğ bencede hehehe o adam bunu dusunememeiştir kesin dimi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil