Icerige atla
Extraloob

Kopya Dedigin Böyle Olur.

· 10 Yanıt · 2.5K görüntüleme
B
BoOoOS OP ⭐ 17y

Yazıcıdan kopyalarımız alalım

Şeffaf bir bantla yazılarımızın üzerini bantlıyoruz

Kopyaları kesiyoruz

Bandı ıslatıp kağıttan ayırıyoruz

Kurutalım, okula ıslak ıslak götürmeyelim

Gerisi hayal gücünüze kalmış

Kopya çekmekte bir hobi 😁

Uygulayacagım bunu. 😁
10 Yanıt
K
Kobe ⭐ 19y
ovvv süpermiş 😄 yaratıcılık işte ya 😜
Yalnız o kadar uğraşana kadar akılda kalır ^^
B
BoOoOS OP ⭐ 17y

😉
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Evladım bu kalemin etiketinde niye bizim polinom formülleri yazıyor ;
Aldığımda öyleydi hocam aa farketmemişim 😄
O

+1
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
pff bu da kopya mı, ünivde bizim bir eleman vardı o yıllarda avcı yelekleri modaydı bende almıştım neyse eleman avcı yeleğini giydiğinde bil ki o gün ya vize ya da final vardır ve resmen ders alışmıyor kopya modelleri üretiyordu cayır cayır çekerdi bir ürününe hayran kalmıştım aynı minicik kağıtları yapmış kaleme dolamış kalemde yandan yırtık oradan lastik sistemle bağlı çeker okurdu bırakırkalemin içine giderdi yazılar bende sıkı bir kopya çekmiştim ama walkman'ler modaydı o yıllarda sözel terimleri kasete kayıt etmiştim kışlık napa'lar modaydı malum ondan da almıştık kürklü falan walkman cebimde kazağın içerisinden kolumdan walkman'in tek kulaklığı avucumun içine doğru gelirdi elimi kulağıma götürür kaseti dinlerdim elimi bırakında kulaklık koluma girerdi ne uygulamıştım o taktiği ahahah ünivde bu işlerim profesörü oluyorsunuz merak etmeyin ^^
B
BoOoOS OP ⭐ 17y
pff bu da kopya mı, ünivde bizim bir eleman vardı o yıllarda avcı yelekleri modaydı bende almıştım neyse eleman avcı yeleğini giydiğinde bil ki o gün ya vize ya da final vardır ve resmen ders alışmıyor kopya modelleri üretiyordu cayır cayır çekerdi bir ürününe hayran kalmıştım aynı minicik kağıtları yapmış kaleme dolamış kalemde yandan yırtık oradan lastik sistemle bağlı çeker okurdu bırakırkalemin içine giderdi yazılar bende sıkı bir kopya çekmiştim ama walkman'ler modaydı o yıllarda sözel terimleri kasete kayıt etmiştim kışlık napa'lar modaydı malum ondan da almıştık kürklü falan walkman cebimde kazağın içerisinden kolumdan walkman'in tek kulaklığı avucumun içine doğru gelirdi elimi kulağıma götürür kaseti dinlerdim elimi bırakında kulaklık koluma girerdi ne uygulamıştım o taktiği ahahah ünivde bu işlerim profesörü oluyorsunuz merak etmeyin ^^

E okan abi sen varsan olur böyle. 😁
J
JetHomme ⭐ 19y

Okan abi Şuanda o arkadaşının yaptığı sistemi ßen kullanıyorum. (Biraz daha orjinali) 😈 😈
E
EmmaW ⭐ 19y
şuan bunu uyguladım kağıdı suya tutup bantla ayırırken bant kağıttan ayrılmıyor yırtılıyor 😄
S
güzel yöntem ama işe yaramaz 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: