arkadaşlar ben köpeğime çiğ et yediriyorum ama arkadaşım diyorki çiğ et verme saldırgan olur sizce böyle bişe var mı bide ne kadar saldırgan olabilir yardımcı olursanız teşekürler
ps:köpeğin cinse rottwyler.
Köpeklerden anlıyan içeri 2 !!
· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
yok mu köpekten anlayan arkadaşlar yarddımcı olun lütfen.
Saldırganlık açısından bilmiyorum ama çiğ et parazit oluşturabilir, en iyisi çiğ vermemek.
Bir sitede de çiğ etin köpeği kan kokusuna alıştıracağını o yüzden saldırgan olabileceği felan falan yazıyordu ama 🤔
Bir sitede de çiğ etin köpeği kan kokusuna alıştıracağını o yüzden saldırgan olabileceği felan falan yazıyordu ama 🤔
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Saldırganlık açısından bilmiyorum ama çiğ et parazit oluşturabilir, en iyisi çiğ vermemek.
Olabilir neden olmasın 👍
aynı anda bir dişi bir erkek rottweiler besledim. normal köpek maması verdim. gayette sağlıklılardı ve formdalardı. avada gittik yeri geldi koşuda yaptık. veteriner kontrollerinde hiçbirşeyleri çıkmıyordu. çiğ ete pişmiş ete felan gerek yok, düzgün besle hayvanı şişirip hantal olmasın. bu cins sevmez öyle oturmayı 😉
saldırıor eet bak suyu severse suya sok köpeğini hoslanmassa biraz saldırgan olabilir Onun işi kuduzluga bile gidio benm goldenım varda ordan bilirim yavruları var
2 tane sen en iisi veterinere git
2 tane sen en iisi veterinere git
Pek fark yaratmaz ama hep çiğ eti dayarsan gerçekten ısırmaya yatkın oluyor. İnsanları ısırma gereği falan duyuyor. En iyisi pişmiş et ^^ 🍺
evt çiğ et verme. Tavsiyem köpek maması ile beslemendir. ara ara da yemek artıkları verebilirsin.
O
Original Man
⭐ 18y
evt çiğ et verme. Tavsiyem köpek maması ile beslemendir. ara ara da yemek artıkları verebilirsin.
katılıyorum 👍
NoMoreLove
⭐ 18y
👍
Çok çiğ et verirsen köpekte parazit çıkar. 😉
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Sakın çiğ et ile besleme köpeğini.Çiğ et verirsen insan derisini yiyecek sanıyor.Gördüğü her insana karşı saldırganlaşıyor.
En iyisi köpek maması 😉
En iyisi köpek maması 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap