Icerige atla
Extraloob

Konyada Deprem..

· 23 Yanıt · 2.9K görüntüleme
F
Furina OP ⭐ 19y
Deprem Konya'yı korkuttu!
11 Eylül 2009 Cuma 00:14
Olmaz denilen şey oldu Konya'da deprem oldu. Deprem Selçuklu'da iki binanın yıkılmasına neden oldu. İşte detaylar;
Konya'da 4.5 büyüklüğünde orta şiddette deprem meydana geldi. Depremin Sille'de iki evin yıkılmasına neden olduğu belirtilirken, çok sayıda vatandaş hastanelere başvurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Saat 21.29'da kaydedilen depremin merkez üssünün Selçuklu ilçesine bağlı Sille köyü olduğu belirlendi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ilçe merkezindeki iki binanın yıkıldığı, bölgeye sivil savunma, polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği bildirildi. Sarsıntı nedeniyle fenalık geçiren çok sayıda vatandaşın il merkezi ve Selçuklu'daki hastanelere başvurduğu öğrenildi. Paniğe kapılan vatandaşların sokağa koştuğu depremde bir kişinin ayağı kırıldı, alışveriş merkezindeki bir kadının da ayağı ezildi
23 Yanıt
X
Xplosive ⭐ 17y
Geçmiş olsun. Deprem hakkında bilgi derken klasik şeyler vardır merdivenlerden uzak durun, asansöre binmeyin vs. TV yüksekte duruyorsa yere indirin. Eşyalarınızı sabitleyin.

Spoiler
99 depreminden aklımda kalanlar bunlar. 🙄
F
Furina OP ⭐ 19y
Sağol hacım ^^
B
Buzzz ⭐ 18y
geçmiş olsun
F
Furina OP ⭐ 19y
Bu arada galiba deprem Konya/Selçuklu merkezliymiş..
C
Castiela ⭐ 18y
Dedem aradı şimdi beni oda söyledi deprem oldu diye , konyada uzn zamandır şiddetli deprem olmamıştı , Son zamanalrda türkiye felaketlerden kurtulmuor , sel , deprem , yangın vs bakalım neleri görcez , Allah korusun !
I
Herkeze geçmiş olsun.
E
eL`dode ⭐ 19y
bugün de burada yani kocaelide olmuş galiba hissetmedim ama hissedenler olmuş..
I
bugün de burada yani kocaelide olmuş galiba hissetmedim ama hissedenler olmuş..

Deprem mi olmuş burda 😜
Valla hiç hissetmedim.
W
WosT ⭐ 17y
Geçmiş olsun
T
TwiLighT ⭐ 18y
Deprem sille merkezli ve 4.5 şiddetinde. can kaybı veya yaralı yok. sadece 1-2 eski bina yıkılmış o kadar.

depremi yaşayanlardan birisiyim, kendimi nasıl attım dışarı bilemedim gerçekten
C
Castiela ⭐ 18y
Deprem sille merkezli ve 4.5 şiddetinde. can kaybı veya yaralı yok. sadece 1-2 eski bina yıkılmış o kadar.

Geçmiş olsun . 17 Ağutos depremlerinde , en şiddetli depremleri yaşamış biri olarak , bende çok korkuyorum , en ufak bi sarsıntıda dışarıya atıyorum kendimi .. 🙄 😳
I
Ben napıyım ben 5. kattayım ^^
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Herkese geçmiş olsun. 🙄
Herkeze geçmiş olsun.

s ^^
F
Furina OP ⭐ 19y
Deprem etkisiyle baya trafik kazası olmuş. Hastanelerde yaralılar var. Ama ağır yaralı yok.
G
Geçmiş olsun.Bu arada depremi görünce geçen sene aklıma geldi geçen sene burda öyle çok deprem oluyodu ki ben artık paranoyak olmuştum 😄
F
Furina OP ⭐ 19y
Deprem Konya'yı korkuttu!
11 Eylül 2009 Cuma 00:14
Olmaz denilen şey oldu Konya'da deprem oldu. Deprem Selçuklu'da iki binanın yıkılmasına neden oldu. İşte detaylar;
Konya'da 4.5 büyüklüğünde orta şiddette deprem meydana geldi. Depremin Sille'de iki evin yıkılmasına neden olduğu belirtilirken, çok sayıda vatandaş hastanelere başvurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, Saat 21.29'da kaydedilen depremin merkez üssünün Selçuklu ilçesine bağlı Sille köyü olduğu belirlendi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde ilçe merkezindeki iki binanın yıkıldığı, bölgeye sivil savunma, polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği bildirildi. Sarsıntı nedeniyle fenalık geçiren çok sayıda vatandaşın il merkezi ve Selçuklu'daki hastanelere başvurduğu öğrenildi. Paniğe kapılan vatandaşların sokağa koştuğu depremde bir kişinin ayağı kırıldı, alışveriş merkezindeki bir kadının da ayağı ezildi
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Direk bana mesaj attın işte ^^

Ps: Çok büyük geçmiş olsun
[ek #12654]
P
Prisoners ⭐ 18y
Geçmiş olsun.
I
Intensify ⭐ 18y
geçmiş olsun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap