arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum umarım iyi anlaşırız zamanla tanışırız
Forumu pek bilmiyorum ve modlardan destek bekliyorum!
....
· 11 Yanıt · 920 görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Ilk olarak öğrenmen gereken sey konuları doğru yere acmak (: Cok takıntılı adam var forumda
S
Streetwise
⭐ 19y
Ilk olarak öğrenmen gereken sey konuları doğru yere acmak (: Cok takıntılı adam var forumda
Bu forumda kimse takıntı değil güzelim,konuyu yanlış yere açarsan nasıl yardımcım olabilcez.Sen şimdi diyelim İSROBOT bölümene,Yeni çıkan donanımlar ve programlar hakkında bir başlık açarsan ne olur,bu örnekti...
Ps:Nasıl yardımcı olabiliriz sana canımcım 😘
hosgeldin foruma yusuf ben müslüm
Öncelikle aramıza hoşgeldin yusuf.
Forumda düzeni sağlamak,korumak için önce Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.
viewtopic.php?f=216&t=21532
Daha sonrasında çeşitli topiclerde eğlenceli dakikalar dilerim.. :))
Forumda düzeni sağlamak,korumak için önce Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.
viewtopic.php?f=216&t=21532
Daha sonrasında çeşitli topiclerde eğlenceli dakikalar dilerim.. :))
öncelikle hoşgeldin diyorum...
forumda takıntılı insanlar yerine düzeni korumaya çalışan insanlar olduğunu söylemeyi tercih ediyorum
forumda takıntılı insanlar yerine düzeni korumaya çalışan insanlar olduğunu söylemeyi tercih ediyorum
cok tsş ederım ya benım ewde sadece 1 char acılıyo 2cıncı charı denrken c10 dıe hata yıyorum benım bıldığım c10 2 kısı oyuna gırerse olur ama benden baska deneyende yoq :S
cok tsş ederım ya benım ewde sadece 1 char acılıyo 2cıncı charı denrken c10 dıe hata yıyorum benım bıldığım c10 2 kısı oyuna gırerse olur ama benden baska deneyende yoq :S
S
StarkDrache
⭐ 19y
sen uygun başlıga uygun sorunu yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz. hg aramıza
Acep hangi loader`i kullanıyorsun.
Ben bunu kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum. 😊
viewtopic.php?f=53&t=62383
Bu konuyu bi incele derim. 😉
Ben bunu kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum. 😊
viewtopic.php?f=53&t=62383
Bu konuyu bi incele derim. 😉
h.şg yusuf =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap