Merhaba arkadaşlar...Silver premium alacagım ama bi türlü asıl serverım greece'e giremiyorum..Başka bi serverda dandik charıma alsam premiumu bunu greeceteki asıl charıma girerkende kulanabiliyormuyum?Lütfen ;cevap bekliyorum...
???
· 9 Yanıt · 961 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
TAM EMİN değilim ama galiba evet yani diyelim aegeden aldın başka bir servardada girebiliyon ama tam emin değilim.
TAM EMİN değilim ama galiba evet yani diyelim aegeden aldın başka bir servardada girebiliyon ama tam emin değilim.
İşte benim korkumda alırsam düşük lwl ıma hiçbir işime yaramaması Confused
tabiki de hyr hangı charına alırsan onla kullanırsın bosa gıder paran deneme sakın
Yahu girmek o kadar zor mu illa girersin char'ına girer girmez al işte. Wink
Evet hangi char ına alırsan onda kullanırsın sadece Trafik siz giriş imkanı her server a var !
oLay su preyi hangi id ye aLıyorsun...senin isin id iLe ezik charın farkLı bir id de ise pre caLısmaz ancak ve ancak siLki aLdıgın ıd deki charLarda kuLLanabiLirsin bu demek oLuyor greece ki iLe preyı kuLLan
bu nasıl bir başlık anlamış değilim kim ne diye girecek bu topice lütfen başlığı değiştir aksi halde 7 gün banlanacaksın tarafımdan Cool
bu nasıl bir başlık anlamış değilim kim ne diye girecek bu topice lütfen başlığı değiştir aksi halde 7 gün banlanacaksın tarafımdan Cool
çok doru söylmişsin abi herkes çok saçma başlıklar açıyor herkesi kastetmiyorum ama yapan çok var özellikle tbot bölümünde
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap