Icerige atla
Extraloob

:( :( :(

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
K
Kitty OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

olmuyo ya sitedeki çözümleri denedm yükleyp sildm yükleyp sildm olmuyo 😞 ndn ??
12 Yanıt
K
Kitty OP ⭐ 16y
http://www.freewarefiles.com/downloads_counter.php?programid=39486

Bunu indir ve kur , bir problem kalmayacaktır.

iyi de indirdm ve yükledm :S bi şey olmadı uff ya allahm ndn zaten zor buluyorm bilgisayar onda da olmuyo...of ya nyse bi reset ataym blki düzelr
W
Warrison1 ⭐ 16y
http://www.freewarefiles.com/downloads_counter.php?programid=39486

Bunu indir ve kur , bir problem kalmayacaktır.

iyi de indirdm ve yükledm :S bi şey olmadı uff ya allahm ndn zaten zor buluyorm bilgisayar onda da olmuyo...of ya nyse bi reset ataym blki düzelr

bu programı indirdiğine eminmisin, yoksa 2008 ver. indirdin?
A
Addicted ⭐ 19y
off off çok pislik bi hatadır bu funda yanmışsın sen ben bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı anca o yaptı sende götür bence + windows 7 kurdur ^^
K
Kitty OP ⭐ 16y
off off çok pislik bi hatadır bu funda yanmışsın sen ben bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı anca o yaptı sende götür bence + windows 7 kurdur ^^

amann benim bilgisayarm değil banane ne halleri varsa görsnler :p off bi oynayasm vardı moralimi altüst ettiler Allah kahretsin daral: summer4: summer2: 😢
W
Warrison1 ⭐ 16y

amann benim bilgisayarm değil banane ne halleri varsa görsnler :p off bi oynayasm vardı moralimi altüst ettiler Allah kahretsin daral: summer4: summer2: 😢

En son C++ 2008'i mi kurdun?, eğer onu kurduysa verdiğim linkteki 2010 kur sorun kalmayacaktır...
K
Kitty OP ⭐ 16y
ya kurdm olmadı...
A
Addicted ⭐ 19y
istediğini kur abi bunun format atmadan hiç bi şekilde yok yani çözümü.
D
Dark Zone ⭐ 16y
"format at geçer panpa" geldi aklıma .
Advance
Advance ⭐ 18y
"format at geçer panpa" geldi aklıma .

<--- BU işe yarar mı ki? 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: