Icerige atla
Extraloob

...

· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme
_
_titan_ OP ⭐ 19y
edit: 😴
9 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Çok mu şaşırdın 😜 Heliosta oynadım ve bıraktım , tırt bir server , bunlar da aşırı doğal.
X
Xanthos ⭐ 19y
tüh Allah(Celle Celelühü) bi çocuğun yok demesiyle yok oldu... ne yapcaz şimdi :!!&%&! summer4: :!!&%&!
_
_titan_ OP ⭐ 19y
tüh Allah(Celle Celelühü) bi çocuğun yok demesiyle yok oldu... ne yapcaz şimdi :!!&%&! summer4: :!!&%&!

sanada bişey demiyorum.
ha bu ss yi niyemi koydum. o kişi yapmıyo bunu sadece, o unionda türk guildide var hatta o kişinin guildinde tüklerde var ama yapmaz diyolar belki görürlerde uyarırlar diye koydum bu ss yi...

Bilmem anlayabildinmi ?
X
Xanthos ⭐ 19y
Gaza gelmeyin. Millet sizi gaza getirip hareket çıksın,eğlence olsun diye sataşıyor;siz de sazan gibi balıklama dalıyorsunuz.

Benimle konuşurken daha dikkatli ol,karşında misket oynadığın kısa donlu arkadaşın yok
S
SilentLord ⭐ 17y
Böyle şeyler doğaldır önemli olan bunlara aldırmamak .. Her böyle pm atana cevap verirsek onlar dahada inatlaşır 👍
A
Addicted ⭐ 19y
Heliosta cok var böle ateist
_
_titan_ OP ⭐ 19y
Gaza gelmeyin. Millet sizi gaza getirip hareket çıksın,eğlence olsun diye sataşıyor;siz de sazan gibi balıklama dalıyorsunuz.

Benimle konuşurken daha dikkatli ol,karşında misket oynadığın kısa donlu arkadaşın yok

Hadi ya!!
önce ilk mesajındaki uslubuna dikkat et...
_
_titan_ OP ⭐ 19y
ona deki zaten senide leylekler getirdi dünyaya dimi

öyle kişilere pm atmaya bile değmez zaten direk blockluyorum onları
neyse ss yi kaldırayım konu uzamasın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: