-
-
· 47 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor
47 Yanıt
-
ya çarın şifresine eminim yanlış diyor okan abi yardım edermisin..
ya çarın şifresine eminim yanlış diyor okan abi yardım edermisin..
Char ❓
-
-
-
-
ya biriniz cevap verin o kadar d.mod oldum boşamı gitçek şimdi altı üstü panelden şifresini değiştireceksiniz hesabın lütfen ama ya...
nerden bilsinler bu yöntemle başkasının şifresini ele geçirmeye çalışmadığını ..
ya biriniz cevap verin o kadar d.mod oldum boşamı gitçek şimdi altı üstü panelden şifresini değiştireceksiniz hesabın lütfen ama ya...
Forumda böyle bir olay daha meydana geldi şifresi verilmedi haklı olarak belki normal bir user yazsa halledilir ama senin gibi yönetim adayı biri nasıl şifresine sahip çıkamaz anlamadım ...
nerden bilsinler bu yöntemle başkasının şifresini ele geçirmeye çalışmadığını ..
Gerçek elegant gelsin sustursun o zaman summer5:
ne gerekiyor yapmam için konu açtım paylaşımlarım var sırf extraloobdakilerle oynamak için bugün swvip e başladım zaten şifremin doğru olduğuna %1000 emindim ne oldu bilmiyorum deli olcam ya...
bu hesap daha güzel bununla takıl 2007 tarihli hem 😎
-
ya yok ben kendi hesabımı istiyom bu kuzenimin hem ne güzel kendi hesabım var d.mod d.mod takılıyodum okan abi lütfen ya :(
o d.mod hesabının üstüne bi bardak su iç summer7:
-
-
bişey yapamazsın msn adresini bilmiyorsun şifreni peki kendini neden unutmuyorsun ?
Bu hesapla daha iyi işler yapabilirsin. D.mod alımları herzaman açık ve yaz mevsimi fırsatlarıda geldi summer1: summer6:
ya yemin ederim şifremi unutmamak için kolay koydum ayriyetten herşeyi denedim inandırmak için ne yapmam lazım ya :((((
Bundan kolay ne var bak şimdi git dolaptan 2 bardak soguk su al (ayrı 2 bardak)tekini iç kafanı 2-3 kere saga sola sonra 4-5 kere öne arkaya salla 5-6 kere pc masasına vur aklın az bişey öne gelicek.
Sonra dışarıdan bi çekiç al 2 kere de çekicle kafana vur hemen 2. bardak suyu kafana dök bayılmanı önleyecek sonra bu yazıyı feysbuk ta 15 tane istedigin yere yapıştır 😁 3 fatiha 1 yasin oku bu gece erken yat yarın şifre aklına gelicek.
damgalı denenmiştir çalışıyor...Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap