Icerige atla
Extraloob

-..-

· 33 Yanıt · 2.5K görüntüleme
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
.
33 Yanıt
B
bLujCzz ⭐ 16y
güzel ama sen vurmamışsın ne yazık ki 😊
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
güzel ama sen vurmamışsın ne yazık ki :)

Ben Vurmasam Neden Koyayım ?
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
Ayrıca Farkındaysan Son anda Fire oltu Vurup Frozene gectıgı anda yakaladım ve Benden Baskası GP ye Dalmıyor 😊
B
bLujCzz ⭐ 16y
demen / blue king dalıyor 😉 Frozen spear ile o kadar vurucak bi kişi tanımıyorum daha frozen spear 4 sn ye sürüyor. son 1 sn ye ve son 3. vuruşu yapıyorsun nasıl fire bolt vuruyorsun o anda? 😊 sen tam o anda vuruyorsun ve o damageyi vuran kişi kimse tam o sıra gidiyor 😉
M
Mavi Duman ⭐ 16y
demen / blue king dalıyor 😉 Frozen spear ile o kadar vurucak bi kişi tanımıyorum daha frozen spear 4 sn ye sürüyor. son 1 sn ye ve son 3. vuruşu yapıyorsun nasıl fire bolt vuruyorsun o anda? 😊 sen tam o anda vuruyorsun ve o damageyi vuran kişi kimse tam o sıra gidiyor ;)
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
Benden Baska Kımse Dalmıyordu Frozen Ile Vurmadım Zaten Ama Merak etem bı tane daha yakalar koyarım o ptde o kadar ıyı vuracak bırısı yok : )
B
bLujCzz ⭐ 16y
Offff, Oka sen kingsin kralsın abeee 😊 pardon hadi bb 😉
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
Offff, Oka sen kingsin kralsın abeee 😊 pardon hadi bb ;)

Polimik Yaratma 😊 O GP yi Lure ıle ben cektım ve tek ben daldım % 50 ye kadar Ben vurmasam Koymazdım Herhalde.ßyes!
B
bLujCzz ⭐ 16y
ya hadi Allah aşkına iyi sen vurdun kingsin diyorum daha çene yapıyorsun ? bakalım 3-5 yorum daha görelim ne diyecekler.
X
xcorelli ⭐ 18y
o 421 k degil ki ? 21 k sadece?4 u nerede gosterirmisiniz?
T
tnt_staff ⭐ 17y
aynen
A
Addicted ⭐ 19y
Harbi ha kafandan sallamışsın oraya 421k die 😄
H
HarLeem06 ⭐ 17y
hayatta zerksiz vuramassın o mob a öyle
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
Zaten Zerkız Vurdugumu Kım Soyledı 😄 Az da Olsa resme Dikkatli Bakın : D
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
o 421 k degil ki ? 21 k sadece?4 u nerede gosterirmisiniz?

Staffdan Gozukmedı Guldurme benı Zerkle 21k mı vurcam Allahm 😄 Akıl Var Fikir var...
B
bLujCzz ⭐ 16y
zerksizsin? zerkli olduğunumu sanıyorsun ? zerkli olsan ismin yazdığı yer mavi renk olur 😉 zerk süresi boyunca + Dementhia zerkli ve mavi zerki sendede zerk olsa kırmızı olur 😉
G
GenesukiSama OP ⭐ 18y
1. Dema resımde Gozukmuyor Arkalarda
2. Dema Frozen Vurmus
👍 👍
C
Bro 103 Lwde Zerksiz o kadar vurman ımkansız en fazla 200 atarsın zerksiz ıgnore. ben 106 FF +9 Staff la ıqnore zerksiz 210k vuruyordum. 421k baskası vurmuşdur 😊
L
lan yawuz ben _blue_king_ ben vurdum lan onu :DD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: