Icerige atla
Extraloob

-

· 18 Yanıt · 2.9K görüntüleme
A
Avasin OP ⭐ 17y
-
18 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
al işte daral: bro konu kirliliğinden başka birşey yapmıyorsun şuan.İlk konuyu daha yeni açtın.
A
Avasin OP ⭐ 17y
al işte daral: bro konu kirliliğinden başka birşey yapmıyorsun şuan.İlk konuyu daha yeni açtın.

Forumda Fenerbahçelilerin Varlığını Hissettirmek Ve Onu Hep Desteklediğimizi Anlatmaktır Amaç 😘
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Forumda Fenerbahçelilerin Varlığını Hissettirmek Ve Onu Hep Desteklediğimizi Anlatmaktır Amaç 😘

tamamda bro açtın konuyu daha neyin desteğinden bahsediyorsun 🤝
B
Buzzz ⭐ 18y
bunları tek bir konuda topla
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Sadece bir gün. Çünkü diğer günler herkes gene kendi takımını tutacak.
O bir günde Fenerbahçe'nin tarihi boyunca bir kez, belkide hiç yapamayacağı bir UEFA Kupa Finali olacak.
R
Rochas ⭐ 16y
Bir gün Gs li olmaktansa herkezin birgün Fb'li olmasını tercih ederim 😆
W
WeAre ⭐ 19y
12.02.1911 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 7 - 0

Spoiler

birileri kanıt mı istiyordu
ps ben GS taraftarı değilim sadece bu olayın gerçek olduğunu kanıtlamak istedim
S
shneZee ⭐ 18y
bir kerede bir konuya girip fb düşmanlığınızı göstermeseniz bi uzak durun bence 🤝
R
Rochas ⭐ 16y

Spoiler

Fotomaç yazarından ne beklersinki,fotomaç'a göre geçen sene ronaldinho bizde robinho Gs'deydi hani nerdeler :lol Gs jo Fener Gökhan ünal'ı aldı 😆 😆
K
Kwanza ⭐ 17y

Spoiler

Fotomaç yazarından ne beklersinki,fotomaç'a göre geçen sene ronaldinho bizde robinho Gs'deydi hani nerdeler :lol Gs jo Fener Gökhan ünal'ı aldı 😆 😆

Seninkide ne emmeye ne gömmeye 😆
W
WeAre ⭐ 19y

Spoiler

kanıt istiyorsun sunuyoruz hala konuşuyosun madem inanmicaksın susacaksın biraz mantık olsa zaten orda maçın günü yılı var biraz araştır
S
SnowFlake ⭐ 18y
Arkadaşım git Fb fan club'ta aç başlığını desteğini ver takımına burda aşağılık kompleksinizi tatmin etmeyin biz de biliyoruz fenerlilerin takımlarına destek olduğunu. Fenerbahçe nasıl ki her takım yenildiğinde yorum yapma hakkına sahipse gs veya bjk hiç farketmez her takım da yorum yapma hakkına sahiptir aşırıya kaçmadıkça, hakaret etmedikçe.
Hayat futboldan ibaret değil başka şey konuşmaz oldunuz. Yahu sevinin ve 17 şampiyonluğunuz var bir anadolu takımı şampiyon çıktı aşın şu çocuksu hareketleri üzüntüleri.

Spoiler

Bu kadar acizleşmeyin. Adam geçmiş kamera karşısına anlatmış binlerce futbolla uğraşan adam çıkıp itiraz etmiyor ama doğruyu sadece sen biliyorsun öyle mi...
E
EliteTurk ⭐ 18y
1907 ❤️ 😘
_
_UmuT_ ⭐ 18y
-
S
Smirnoff ⭐ 17y
çok güzel yazmışsın.

ps:okuyan varmı acaba

😆 😆
A
Avasin OP ⭐ 17y
çok güzel yazmışsın.

ps:okuyan varmı acaba

😆 😆

yazmadım hepsini. birazına ekleme yaptım 😊
M
feneri genişlettiler yine 😜 övme boşa bari dostum 4ever GS (i love ua lion clup)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: