Icerige atla
Extraloob

-

· 19 Yanıt · 2.7K görüntüleme
|
|_YakOx33_| OP ⭐ 18y
-
19 Yanıt
X
Xenas ⭐ 19y
Hacım süper olmuş eline sağlık daha ne denebilirki ^^
F
FruitFly ⭐ 18y
SM 🙏

Ps:Bugünün dersini bekliyorduk abi 😜
B
BaSoryong ⭐ 18y
Harika olmuş ellerine sağlık hacım 😊
|
|_YakOx33_| OP ⭐ 18y
teşekkür ederim 🎅
C
Harika konu olmuş, ellerine sağlık.
M
SM 🙏

Ps:Bugünün dersini bekliyorduk abi :P

❤️ ❤️ ❤️
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ohannesss muazzam topic olmuş aslında academy kasmak lazım hazır gbot'lar yok, peki kaç günde kasarız king honor buff'ları alırız.
C
Cryolite ⭐ 19y
süper anlatım olmuş, bende bir ara honor buff kasayım dedim ama üşengeçliğim izin vermedi 😜
E
eLempTRa ⭐ 18y
Gerçekten çok iyi bu verdiğin yöntemin mujigi dışında ben uyguluyorum ben 35-40 da mujigide kasıyorum sadece 30-35 de bunglarda 35 dede ticketlarını açıyorum 😄
|
|_YakOx33_| OP ⭐ 18y
ohannesss muazzam topic olmuş aslında academy kasmak lazım hazır gbot'lar yok, peki kaç günde kasarız king honor buff'ları alırız.
Gaia'da Günde 5 mezun kasarsanız şuanki sıralamaya göre 24 günde ilk 15'e girebilirsiniz , 40 Günde King Olabilirsiniz 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Gaia'da Günde 5 mezun kasarsanız şuanki sıralamaya göre 24 günde ilk 15'e girebilirsiniz , 40 Günde King Olabilirsiniz 👍

40 gün serverlar böyle devam etmez yaş iş benim için peki anlamadığım konu ne ticket'ı basıyoruz ve neden lvl 1 char açılacak 5 tane bir de ticket mı alacağız.
Advance
Advance ⭐ 18y

40 gün serverlar böyle devam etmez yaş iş benim için peki anlamadığım konu ne ticket'ı basıyoruz ve neden lvl 1 char açılacak 5 tane bir de ticket mı alacağız.

chara başladğında verilen 2 ticket'i diyor sanırım 🎭
|
|_YakOx33_| OP ⭐ 18y
charı ilk açtığımızda verilen %100 ticketı 35lv den 40lv e ulasmamız için açıyoruz
1lv açıyoruz çünkü en karlı honor kasma yontemi bu 1-40 lv kastığımızda 39 honor point geliyor 39-40 arası kastıgımızda 1 honor point geliyor zamanım kısıtlı oldugu ıcın kacamak cevp verdım
😁
Advance
Advance ⭐ 18y
charı ilk açtığımızda verilen %100 ticketı 35lv den 40lv e ulasmamız için açıyoruz
1lv açıyoruz çünkü en karlı honor kasma yontemi bu 1-40 lv kastığımızda 39 honor point geliyor 39-40 arası kastıgımızda 1 honor point geliyor zamanım kısıtlı oldugu ıcın kacamak cevp verdım
😁

30 level üstü charlar için honor point gelmiyor 👍
|
|_YakOx33_| OP ⭐ 18y
😁

30 level üstü charlar için honor point gelmiyor 👍
senden öğrendim şimdi 😁 tabi hiç denemediğim için normaldir 😜 ben 2 senedir arkadaşlarıma ve farklı farklı charlarıma yukarıdaki rehberdeki yöntemle kasıyorum.Ama akademiyi aynı chara kassaydım ilk 5 ten düşmezdim 4-5 ay hiç kasmadan 🤝

Bunlar phoenix'in acıldıgı donemlerde , sadece torque ye benzer bi programla acıp kastıgım ve clientless oldugu ıcın banlanan charlar

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
K
kaos77 ⭐ 18y
honor buf lar ıcın ayrıntılı bir acıklama olsa ıyı olacak bilgi bulamadım. mesela kac cesıt honor buf vardır almak ıcın kac honor puan toplamak gerekır kendimiz ellemi nerden alacagız yada kendi otomatıkmı eklenıyor bir honor buf sınırlaması varmı.
I
Çok süper anlatım olmuş hacım..
Ps:Venice'de ilk update olduğunda king olmuştum almıştım buffları ama süreklilik istiyor..1 ay sonra herkes geçmişti beni 😜
|
|_YakOx33_| OP ⭐ 18y
Ben akademi charlarımızı kasma sürecinde yararlı olcak ufak bir rehber hazırladım.Takılmadan uygulayabilmen için akademi hakkında temel bilgiler içeren konuya bakmanı tavsiye ederim 👍
➡️ Akademi Sistemi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: