Icerige atla
Extraloob

.

· 25 Yanıt · 2.2K görüntüleme
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
.
25 Yanıt
O
90+ da isteriz 🍿

O zaman çok daha güzel ve can yakıcı olur 🤤
Ayrıca ilk resim de çok komik 😁
B
BoOoOS ⭐ 17y
Wow sp showunu da yapmıssın bu arada 😄
O
bu silkroad beni o kadar sarmış ki kız arkadaşıma uyandığında mesaj at diye mesaj atacağıma uyandığında pm at diye mesaj attım 😁
I
😄 Güzel Resimler..

Ps : Yapılandırma Harbi çok kötü Full int Bow Fire-Cold-Pacheon yada Fire-Light-Pacheon olsa daha iyi olurdu.
B
BurdurLee ⭐ 18y
Wow sp showunu da yapmıssın bu arada :D
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
:D Güzel Resimler..

Ps : Yapılandırma Harbi çok kötü Full int Bow Fire-Cold-Pacheon yada Fire-Light-Pacheon olsa daha iyi olurdu.

Zaten Fire-Light-Pacheon 👍
Sen burdaki yapılandırmayı ne olarak gördün açıksacı merak ettim 🤔
Teşekkürler yorumlar için herkese.
I
:D Güzel Resimler..

Zaten yapılandırma ne ? 😜
D
yapılandırma çok kötü, intçisin snow lazım, fire lightning yapmışsın strciler karşısında hiçbir şansın yok bide garment olduğun için tek yersin bu halinle 😉 yol yakınken hemen dön lightning-cold-pacheon yap benden söylemesi, pişman olma ilerde 😉
F
ForEverTurk OP ⭐ 17y
yapılandırma çok kötü, intçisin snow lazım, fire lightning yapmışsın strciler karşısında hiçbir şansın yok bide garment olduğun için tek yersin bu halinle 😉 yol yakınken hemen dön lightning-cold-pacheon yap benden söylemesi, pişman olma ilerde ;)

Serverdaki str carların yogunlugu 10-15% arasında max.Bunu düşünerek ztn fire sectim.Snow gercegine gelincede fire wall işimi fazlasıyla görüyor bu durumda almam gerekn tek şey bir maymuncuk 😉
Bide ztn bu buildi bn wizard dusmanı oldugum için sectim.3.resimde ztn duvarın faydalarını gormektesiniz.Adam invisible yani gizlenip sozde beni yere sercek ama daha o actıgım duvarın ne işe yaradıgını bile bilmiyor 😆
PS:Aynı builde sahip 98 bowerım var desem 👍
C
cLonny ⭐ 18y
baştaki 1'i iyi ayarlayamamışsın 😆 sp is ps ^^
E
Exa ⭐ 17y

Kanıt isteriz hacım :p
C
cLonny ⭐ 18y

Kanıt isteriz hacım :p

geliyor xD
C
cLonny ⭐ 18y
Bu aradaşınki;
- Resim Silinmiş.
HurRicanEmJ;
- Resim Silinmiş.
serseri146146;
- Resim Silinmiş.
ShupaR(Nankatsu);
- Resim Silinmiş.
ShupaR(Shutetsu);
- Resim Silinmiş.
Üşenmeden yaptım ^^ 1mil sp kasan diğer arkadaşların en soldaki rakamı ve ondan sonraki arasında 4 çizgi olduğunu görüyoruz.Sadece bu arkadaşın charında 3 çizgi var^^ Yorum sizin xD
E
Exa ⭐ 17y
Bu aradaşınki;
- Resim Silinmiş.
HurRicanEmJ;
- Resim Silinmiş.
serseri146146;
- Resim Silinmiş.
ShupaR(Nankatsu);
- Resim Silinmiş.
ShupaR(Shutetsu);
- Resim Silinmiş.
Üşenmeden yaptım ^^ 1mil sp kasan diğer arkadaşların en soldaki rakamı ve ondan sonraki arasında 4 çizgi olduğunu görüyoruz.Sadece bu arkadaşın charında 3 çizgi var^^ Yorum sizin xD

wow 😄 inanmadığımdan değil de zaten formalite icabı xD
X
Xenas ⭐ 19y
benim mesleğimi çalmışsn erdi 😄 iyi iş 😉
C
cLonny ⭐ 18y
benim mesleğimi çalmışsn erdi 😄 iyi iş ;)

biz yutmayız 😁 😁
X
Xenas ⭐ 19y
benim mesleğimi çalmışsn erdi 😄 iyi iş ;)

biz yutmayız 😁 😁

😈 😈 😈 öyleyse 🍺 🍺
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
PS ya da degil 1 milyon sp yi ne yapicaksin? 100Lv FF bir chara bile maximum 750k sp gider. 1 milyon niye?
C
cLonny ⭐ 18y
PS ya da degil 1 milyon sp yi ne yapicaksin? 100Lv FF bir chara bile maximum 750k sp gider. 1 milyon niye?

Chinese belki 3x100lv Mastery yapmaz isen, ama euro'da mecburi 1m+ gerekiyor..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: