Icerige atla
Extraloob

Kontrol panelinden internet bağlantısını kesmek

· 11 Yanıt · 49K görüntüleme
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Şimdi olayı anlatayım amcamlardayım ve yengemle amcam kuzenle beni bilgisayara geçirmemek için her dakika facebooktan oyun oynuyorlar bizde televizyon izlemekten sıkıldık kablosuz bağlantı ile bağlanıyorum acaba bağlantıyı kesme gibi bir imkan var mı? Bilgisayardan çok anlamıyorlar. Ben arada bir modeme reset atıyorum ancak yeniden bağlandığından kalkmıyorlar 😊 yardımcı olursanız seviniriz 😊 modem airties (ben 192.168.2.1 den restart atıyorum )
11 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
Mac filteri koyabilirsin, bağlanamazlar öyle olunca.
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
nasıl yapacağımı anlatabilirsen iyi olur 😊

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]
Advance
Advance ⭐ 18y
Modeminin markasına göre internetten bakabilirsin.
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Telefondan girerken zor oluyor.Yalnız mac filter kablosuz bağlanan bilgisayarlara yapılıyordu sanırım.Modem kablosuz tarzı ama bilgisayar kablolu bir şekilde bağlanıyor. modem Airties RT-212.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Modem şifresini değiştirip res at bağlanamayacaklardır daha sonra laptop sana kalınca c:windows/system32/drivers/etc/host dosyasını notepad ile aç en alta "127.0.0.1 http://www.facebook.com" yazıp kaydet böylece bilgisayardan facebooka giriş yasaklanır. Amcanlara da facebookta sorun var açılmıyor kapanmış gibi bi yalanlar uyduruver 😜
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Modem şifresini değiştirip res at bağlanamayacaklardır daha sonra laptop sana kalınca c:windows/system32/drivers/etc/host dosyasını notepad ile aç en alta "127.0.0.1 http://www.facebook.com" yazıp kaydet böylece bilgisayardan facebooka giriş yasaklanır. Amcanlara da facebookta sorun var açılmıyor kapanmış gibi bi yalanlar uyduruver :P

Sağolasın yarın bunu deneyeceğim . Bu arada leptop değil masaüstü bilgisayar 😊
E
Netcut programını yükleyip, modeme baglı olan diger İP adreslerini görebilirsin, IP adresini seçip bir kere enter yapman ile, senin programın kapanana kadar internet var olarak gözükecek ancak hiçbiryere erişim saglayamayacaklar. 😊
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Bu mesaj ErcanDinsel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Netcut programını yükleyip, modeme baglı olan diger İP adreslerini görebilirsin, IP adresini seçip bir kere enter yapman ile, senin programın kapanana kadar internet var olarak gözükecek ancak hiçbiryere erişim saglayamayacaklar. :)

Yalnız bu işi telefondan yapmam lazım onlar çakmazlar telefondan olduğunda. Bu gün bir oturdular pcye tam charları bota koyarken 3 saat kalmadılar bende 3 saat boyunca modeme restart atıp durdum deli oldular en sonunda gittiler yarın hallederiz diye makara:
bluesman
bluesman ⭐ 17y
bu kadar teferruata gerek yok kardeşim kabloyu kes kurtul.
C
CosmicGate ⭐ 16y
Yaw gir ağ bağlantılarıma Çıkan Bilgisayar resmine sağ tıkla Devre dışı bırak de internet kesilir. bu kadar basit sonra tekrar Çevrim içi yap bağlanır. Eğer windows 7 ise sol tarafta bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin ve ona sağ tıkla ve çevrım dışı yap sonrada Etkinleştir de

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: