Icerige atla
Extraloob

Kontör tuzaklarına dikkat!

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
B
Brooklyn OP ⭐ 18y
Bana gelen bir mesajı exl ailesi ile paylaşmak istiyorum :

"Selam ben ALEV, hayırlı ramazanlar diliyorum , arkadaştan yazıyorum , kendi numaram bu 05*********sadece vodafone hattıylaararsan ulaşırsın , özledim ara bekliyorum "

Bu mesaj üstüne önce tahmin edemedim mesaj attım sen kimsin diye. Sonra 2. bir mesaj :

"Birazdan iftara gitcem , aramanı bekliyorum , önemli , 05*********dayım. Alevle görüşmek istiyorum de. "

Bu mesajdan sonra my jeton dropped 😆 Acayip kaydım tabi sms ile 😄 Sonra ses soluk kesildi.
Bu sadece bir uyarı , aramızda meraklıları olabilir 😆 Yemesinler bu numarayı. ^^

🤝 🤝 🤝
14 Yanıt
V
Velocia ⭐ 17y
Numarandaki cazibeye dayanamamıs 💃 😆
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
" my jeton dropped. 😆 " baya bir moda oldu. ^^
O
Numarandaki cazibeye dayanamamıs 💃 😆

Çok çekici gelmiş 😁
_
Benide bi ara biri aradı ne olduğu konuşmasından belli konuşma aynen şöyle
- Aloooo, Fatma ordamı müşteri geldi onu bekliyor.
--Ne Fatması
Kapadım telefonu bir daha arıyor aynı numara
- Aloooooo(biraz daha kızgın tavırla) Fatma ya söyle gelsin çabuk müşteri bekliyor.
Zaten gülmekten bayıldım birşey demen kapadım telefonu bir daha aramadı.
Q
Quater ⭐ 18y
Bugunde benı bırı ara dershanede dersteydım kapatma tusuna basıcağım yerde acma tusuna basmısın 15 sn kadar acık kaldı farkında değıldım sonra kapattım numar+359878156017 bulgarıstanın numarasıymıs galıba ısı olan tekrar arar dedım aramadım
B
BaSoryong ⭐ 18y
Evet banada geliyor bazen 😊
B
Brooklyn OP ⭐ 18y
@Maybe1day , ZeeR
Onlar yanlış numaradır 😁 Kontor tuzagı olanlar sana beni ara der. 😁 bkz : Alev 😆
B
blackdream ⭐ 19y
Evet banada geliyor bazen :)
'
'Saw IV ⭐ 17y
Benide bi kadın ha bire arıyor bende anlamadm ailendekıler konuscam diyor senle cok konustum 😆
I
ironEyE ⭐ 18y
Benim odamın telefonu önceden meşhur bi dürümcünün telefon numarasıymış... Artık siz düşünün günde kaç kere dürüm siparişi aldığımı. 😁
S
shneZee ⭐ 18y
Benim odamın telefonu önceden meşhur bi dürümcünün telefon numarasıymış... Artık siz düşünün günde kaç kere dürüm siparişi aldığımı. 😁

hahaha fenaymış ya 😆
Y
yeonyang ⭐ 19y
Alevin numarasini alabilirmiyim ❤️
V
Vermillion ⭐ 18y
Alevin numarasini alabilirmiyim ❤️

Kontör bol galiba 😁 .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: