Bana gelen bir mesajı exl ailesi ile paylaşmak istiyorum :
"Selam ben ALEV, hayırlı ramazanlar diliyorum , arkadaştan yazıyorum , kendi numaram bu 05*********sadece vodafone hattıylaararsan ulaşırsın , özledim ara bekliyorum "
Bu mesaj üstüne önce tahmin edemedim mesaj attım sen kimsin diye. Sonra 2. bir mesaj :
"Birazdan iftara gitcem , aramanı bekliyorum , önemli , 05*********dayım. Alevle görüşmek istiyorum de. "
Bu mesajdan sonra my jeton dropped 😆 Acayip kaydım tabi sms ile 😄 Sonra ses soluk kesildi.
Bu sadece bir uyarı , aramızda meraklıları olabilir 😆 Yemesinler bu numarayı. ^^
🤝 🤝 🤝
Kontör tuzaklarına dikkat!
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Numarandaki cazibeye dayanamamıs 💃 😆
" my jeton dropped. 😆 " baya bir moda oldu. ^^
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Numarandaki cazibeye dayanamamıs 💃 😆
Çok çekici gelmiş 😁
_
_MaYBe1DaY_
⭐ 18y
Benide bi ara biri aradı ne olduğu konuşmasından belli konuşma aynen şöyle
- Aloooo, Fatma ordamı müşteri geldi onu bekliyor.
--Ne Fatması
Kapadım telefonu bir daha arıyor aynı numara
- Aloooooo(biraz daha kızgın tavırla) Fatma ya söyle gelsin çabuk müşteri bekliyor.
Zaten gülmekten bayıldım birşey demen kapadım telefonu bir daha aramadı.
- Aloooo, Fatma ordamı müşteri geldi onu bekliyor.
--Ne Fatması
Kapadım telefonu bir daha arıyor aynı numara
- Aloooooo(biraz daha kızgın tavırla) Fatma ya söyle gelsin çabuk müşteri bekliyor.
Zaten gülmekten bayıldım birşey demen kapadım telefonu bir daha aramadı.
Bugunde benı bırı ara dershanede dersteydım kapatma tusuna basıcağım yerde acma tusuna basmısın 15 sn kadar acık kaldı farkında değıldım sonra kapattım numar+359878156017 bulgarıstanın numarasıymıs galıba ısı olan tekrar arar dedım aramadım
Evet banada geliyor bazen 😊
@Maybe1day , ZeeR
Onlar yanlış numaradır 😁 Kontor tuzagı olanlar sana beni ara der. 😁 bkz : Alev 😆
Onlar yanlış numaradır 😁 Kontor tuzagı olanlar sana beni ara der. 😁 bkz : Alev 😆
B
blackdream
⭐ 19y
Evet banada geliyor bazen :)
Benide bi kadın ha bire arıyor bende anlamadm ailendekıler konuscam diyor senle cok konustum 😆
Benim odamın telefonu önceden meşhur bi dürümcünün telefon numarasıymış... Artık siz düşünün günde kaç kere dürüm siparişi aldığımı. 😁
Benim odamın telefonu önceden meşhur bi dürümcünün telefon numarasıymış... Artık siz düşünün günde kaç kere dürüm siparişi aldığımı. 😁
hahaha fenaymış ya 😆
Alevin numarasini alabilirmiyim ❤️
V
Vermillion
⭐ 18y
Alevin numarasini alabilirmiyim ❤️
Kontör bol galiba 😁 .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap