A alpay29 OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
DukeNukem ⭐ 19y 18 yil once #2 Mustafa Kemal ATATÜRK Exclamation Exclamation TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drotalion ⭐ 19y 18 yil once #3 30 saniyeye gerek kalmadı. ilk bakışımda şapkasından anladım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo_ ⭐ 19y 18 yil once #4 30 saniyeye gerek kalmadı. ilk bakışımda şapkasından anladım 😊 Aynen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B By_41_Lee ⭐ 19y 18 yil once #5 kardeşim aynı resmi görüyorum dolaşıyo kafamın içinde Mr. Green Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exqusei ⭐ 19y 18 yil once #6 lord yarkanı gördüm Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E ExederM ⭐ 19y 18 yil once #7 ilginc TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 18 yil once #8 Atamı her yerden tanırım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MFC ⭐ 19y 18 yil once #9 Gerçekten ya MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü Gordum :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dexter ⭐ 19y 18 yil once #10 ilk bakışta TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 18 yil once #11 Bunun bir de İsa ile olanı vardı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A atasun10 ⭐ 18y 18 yil once #12 Ülkemizi kurtaran atatürk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #13 Bunun bir de İsa ile olanı vardı. onu da isterizzzz Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jigsaw ⭐ 19y 18 yil once #14 Bunun bir de İsa ile olanı vardı. onu da isterizzzz Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mavigiz ⭐ 19y 18 yil once #15 abi manyaksınız siz ya Very Happy ule bende gozumu kapamısım baıom bakıom bısı goremım burda ısayı gordum allah salavat getırdım Very Happy noluo amk. Very Happy ataturkde superdı. bunun banu alkanlısı varmı Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_Crims ⭐ 19y 18 yil once #16 Barıs MANCO yu gordum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil