N NiGHTMaRe OP ⭐ 18y 15 yil once #1 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T turkiyesro ⭐ 19y 15 yil once #2 ahahaha makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HollyToBack ⭐ 18y 15 yil once #3 2.ye Koptum xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #4 İlki çok deli yaa 😆Stoklarımızda yok ahahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 15 yil once #5 haha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NiGHTMaRe OP ⭐ 18y 15 yil once #6 İlki çok deli yaa 😆Stoklarımızda yok ahahaha 😁Saçma bir şey olduğunda direk Türk müsün diye soruyorlar 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 15 yil once #7 emiliy 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xcorelli ⭐ 18y 15 yil once #8 ahaahahahahah makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SweeTDreamS_ ⭐ 18y 15 yil once #9 ön yargıyla bakmama rağmen çok güldüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 15 yil once #10 -emiliy diye bir isim yok-wala war filmde gördüm ahahahahaha harıka ya 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #11 Ahahaha 😆 😆 Ah şu çılgın Türkler daral: Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #12 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S silkroad31 ⭐ 18y 15 yil once #13 Gerçekten Komedi ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 15 yil once #14 hepsi birbirinden güzel 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 15 yil once #15 emiliy filmden duydum orası süpermişş 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoolerMaster ⭐ 17y 15 yil once #16 hahahah xD spr çocuklar bunlar ya bunlarda olmasa oyunun tadı çıkmaz.. summer3: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #17 isim? -emilliyCevap:dünya üzerinde böyle bir isim yok.:P-Valla var filmde duydum ahahaha lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas ⭐ 19y 15 yil once #18 stoklarımızda hiç moon kalmadı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AbraCadabra ⭐ 16y 15 yil once #19 😁hahahah koptum makara: makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HexeNKesseL ⭐ 17y 15 yil once #20 yarıldım d: :D:D D:DD:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil