N Nerissa OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Yorum Lütfen 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S ShootEmUp ⭐ 19y 17 yil once #2 **************.net var Reklam ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #3 şu kopya resmine daha bir ayrıcalıklı güldüm xD sağlık dersinde kopya çekişimizi hatırladım da bütün sınıf 100 alınca sınav tekrarlanmıştı 😁 2. yazılıdan 37 almıştım xD 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wild_killler ⭐ 18y 17 yil once #4 güzeller ama şu son mektup bence duygusal çok kucuk bi çocuk yazmış belli tşk ler emeğine sağlık. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #5 Hahahaha Gülmekten Oldum Gercekten TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frhtyksl ⭐ 18y 17 yil once #6 puhahah 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F10diP| ⭐ 19y 17 yil once #7 evet yahu son resim bi ayrı güzel komik değil anlamlı yani değil mi ama xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil