Icerige atla
Extraloob

Koleksiyon Tamam Adım Adım Sosun 2 Hand

· 41 Yanıt · 4.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
L
LethaLKiss ⭐ 16y
charı 70 den yukarı kasmıcam ki 😄 zevk için kastım zaten yakında 2 tane daha sun gelecek :D

he o zaman başka makara:
M
Mateso OP ⭐ 18y
+7 yaptım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Aldım lvlle alakası yokmuş ibotla açıktı char o zmaan sanırım belki onla akalı imşi Okan abi söylemesen daha 64 olmasını beklicektim
Battle arenadan sonra SS leri atarım

tam bir üstad oldum artık ahahahaha harbiden hissediyorum hatayı kokluyorum artık tık diye çözdüm hemen olayı 😎
M
Mateso OP ⭐ 18y
Aldım lvlle alakası yokmuş ibotla açıktı char o zmaan sanırım belki onla akalı imşi Okan abi söylemesen daha 64 olmasını beklicektim
Battle arenadan sonra SS leri atarım

tam bir üstad oldum artık ahahahaha harbiden hissediyorum hatayı kokluyorum artık tık diye çözdüm hemen olayı 8)

Aynen abi bende gıcıklandım ama pek aldırış etmedim
A
AAnGeLL ⭐ 18y
Takıp bi ss koyabilir misin + hayırlı olsun tablet vs toplayıp düşen itemleride kırdırsan cok rahat crit basarsin^^
E
Extrowe ⭐ 16y
Tebrikler^^
L
LethaLKiss ⭐ 16y
hayırlı oLsn +7 de...
M
Mateso OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
Herkese teşekkürler
F
fantomex ⭐ 16y
Tebrikler kardeşim benim daha 3 tane kaldıı bulamıyorum :!!&%&!
L
Leekage ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.
Herkese teşekkürler

😎 😎 😎 😎
M
Mateso OP ⭐ 18y
Tebrikler kardeşim benim daha 3 tane kaldıı bulamıyorum :!!&%&!

2 puppet 1 knife daha lazım ondan sonra 2 tane daha sun alacağım 😊
G
GNR ⭐ 18y
Darısı 11 D inş.
M
Mateso OP ⭐ 18y
ben uğraşamıyorum aslında abim var 3 sene sroya ara verdikten sonra kayıp dünya ile geri döndü sunları bir bir almaya başladı ben sadece ezikleri kasıyom tesisat yardımında bulunuyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
d.mod ama oyunu hakkıyla oynuyor helal olsun kuzum bir de forum etiğini kaptın mı yönetimin en tepeleri seni bekliyor 😎
M
Mateso OP ⭐ 18y
d.mod ama oyunu hakkıyla oynuyor helal olsun kuzum bir de forum etiğini kaptın mı yönetimin en tepeleri seni bekliyor 8)

Teşekkürler Abi Fakat zaman bulamiyorum yapacak şey çok zaman yetmiyor ve bazen oyun sıkıcı oluyor

Foruma da bu aralar pek bakamıyorum ancak böyle yeni şeyleri görmeyen bilmeyenler görsün diye yayınlıyorum .
D
ağa şu işi banada anlatırmısın rica etsem nasıl toplucaz bunları
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Elinde de görmek istiyoruz o aleti 😎
E
EnDZoNe ⭐ 19y
yav arkadaş 11 degre die zıpladım konuya 8 degre çıktı . Magazincileri geçmişsin sende makara: makara:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
yav arkadaş 11 degre die zıpladım konuya 8 degre çıktı . Magazincileri geçmişsin sende makara: makara:

11d sosun mu var 83035633
M
Mateso OP ⭐ 18y
Elinde de görmek istiyoruz o aleti 8)

- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: