İlk olarak rev6'nın bulmuş oldu yöntemden esinlendim.
Nasıl Yapılır?
Öncelikle bir clent açıyoruz çalıştıra cmd yazıyoruz önümüze gelen pencereye netstat -n yazıyoruz sonu 26-27-28 yada 29 olan bir ip gelecek.Bunu aklımızda tutuyoruz. Daha sonra bir clent daha açıyoruz. birinci clentimizin ipsiyle farklı olup olmadına bakalım. Farklı ise İd ve şifremizi yazıyoruz değilse exit diyoruz ve tekrar clent açıyoruz farklıysa id ve şifremizi yazın ve entere basın
- Resim Silinmiş.
Not:Hiç birinin ipsi aynı olmuyacak
Not2:Max 4 clent açılıyor
Not3:İstediğiniz programı kullanabilirsiniz
Not4:Aynı ip denk gelirse kesinlikle denemeyin 5dk ceza alırsınız yeni clent açmak için ama diyer clentler dener
Kolay Aldırma Yöntemim(5sn de bir deniyor)
· 18 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Ban riski varmı??
Ban riski varmı??
Böyle bişeyde niye ban riski nasıl olsun
Ban riski varmı??
tabiki var, hatta çok yüksek bence 😁
Loader kullandın için ban riski olur.Bu taktiği yaptın için değil
Nasıl Yapılır?
Öncelikle bir clent açıyoruz çalıştıra cmd yazıyoruz önümüze gelen pencereye netstat -n yazıyoruz sonu 26-27-28 yada 29 olan bir ip gelecek.Bunu aklımızda tutuyoruz. Daha sonra bir clent daha açıyoruz. birinci clentimizin ipsiyle farklı olup olmadına bakalım. Farklı ise İd ve şifremizi yazıyoruz değilse exit diyoruz ve tekrar clent açıyoruz farklıysa id ve şifremizi yazın ve entere basın
- Resim Silinmiş.
Not4:Aynı ip denk gelirse kesinlikle denemeyin 5dk ceza alırsınız yeni clent açmak için ama diyer clentler dener
3 tabe ip ile nasıl 4 client açmayı düşünüyorsun?
Körmüsün kardeşim resmin üzerindeki açıklamayı oku
Nasıl Yapılır?
- Resim Silinmiş.
yalnız aklıma bişi takıldı thesultan ? pc adımı
Evet sakıncasımı var
Şimdi anladım.mesela aynı çarı deniyorsak oyuna sokmayı.farklı 4 ip yi denk getirip 4 clientle deneyebiliyoruz .aynı olursa hata veriryor s botta.doğrumu ? 😄
Doğru
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
güzel bi yöntem ama millet kolay giriş yöntemi için önceden verilen şeyleri yaptığı için artık çoğu kimsede 26 ve 27. ip leri denemiyor bunu nasıl halledecez
Körmüsün kardeşim resmin üzerindeki açıklamayı oku
laflarına dikkat et.
anladm umarım işe yarar teşekkürler fikir içn..
güzel bi yöntem ama millet kolay giriş yöntemi için önceden verilen şeyleri yaptığı için artık çoğu kimsede 26 ve 27. ip leri denemiyor bunu nasıl halledecez
Bende 28,29 dan baglanmaya çalışıyorum fakat Cumartesi Pazar oyuna giremiyorum 6 saat denedigimi bilirim.. Sanırım bu Rev6 nın açıklaması dünya çapında o kadar yankı bulmuş olucakki Server a girmek öyle yada böyle imkansız 😄
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
Bende 28,29 dan baglanmaya çalışıyorum fakat Cumartesi Pazar oyuna giremiyorum 6 saat denedigimi bilirim.. Sanırım bu Rev6 nın açıklaması dünya çapında o kadar yankı bulmuş olucakki Server a girmek öyle yada böyle imkansız :D
😄 maalesef öyle
bu ıp sıstemı doğru fakat kuzenımın laptopda yapınca 28-29 yerıne 30 cıkıyor 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap