Icerige atla
Extraloob

KnightOnline ReZiLLiği

· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme
13 Yanıt
_
İzledim Tüylerim Diken Diken Oldu
M
Misproject ⭐ 19y
ben verdim alt a link i
furious
furious ⭐ 19y
burdan izleyebilirsiniz

furious
furious ⭐ 19y
zaten oyunu ilk gördüğünde hiç ısınmadıydım normalde online oyunları severim ama knight ı oynadığımda hiç ısınmadıydım oyuna
R
RollsRoyce ⭐ 19y
way be glabollesen dünya artık millet insanları nerden vuracagını tahmin edemiyor buralarda herkes knight maynagı sımdı ben bunlara vıdeo gostersem onlar yine oynamaya devam edecekler cafede knight kapalı iken 25 pc var 20side kapalı oluyor eminim ki bu video yapan knight kafayı yemiş yoksa nerden bilecek bu kadar saklı dinimize insanlara yapılan hakaretleri iyikide sro oynuyorum insl sroda böyle bieşy yoktur
R
RollsRoyce ⭐ 19y
suan msnde 5-6 kısıye yolladım bunu msndekı ıletılerı bıle böyle lagın aykü yazmıslar normalde böyle hayatın aykü yazılır
Allah bilir diyor oynamaya devam diyorlar 😐
3
3nToX OP ⭐ 19y
bırakan bırakıyo beyler

herşeyi geçin adamlar ayda yanlış hatırlamıyosam en az 50.000.000 $ kazanıyorlarmış

3yılda 3.000.000.000 $ düşünmesi bile güzel (paraları 😄 )
M
Misproject ⭐ 19y
silkroad da wardır böle şeyler şu wizard çarların silahları filan skilleri bi deişik, hangi çar da bilmiyorum ama bi buff da etrafında haç işareti oluşuyodu.burda bile hristiyanlıkla ilgili bişey war
A
asi21 ⭐ 19y
bu oyunu ilk gördüümdede çok acaibime gitmişti çok saçma die meğersem bunun yüzündenmiş.buna tek bi şey sölerim arklar özür dilerim ama o.ç. derim bunlara... :evil:
T
Tarantella ⭐ 19y
silkroad da wardır böle şeyler şu wizard çarların silahları filan skilleri bi deişik, hangi çar da bilmiyorum ama bi buff da etrafında haç işareti oluşuyodu.burda bile hristiyanlıkla ilgili bişey war

yok onla alakası yok.
silkroad da müslüman çarlardan, avrupalı katoliklerden, budistlere kadar bir sürü char göreceksin.
silkroadun böyle bir amacı yok.

ps: belki bizim büyülerimizde hilal işareti bile görebilirsin 😊 tam olarak bilmiyorum..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: