Q Quattro OP ⭐ 19y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #2 waşş tektemi düştü? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #3 yemezler 101. ağda düştü o 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __KnowinG__ ⭐ 17y 16 yil once #4 doğrudur, çünkü benimde ilk çektiğim canavardan normal düştü 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 16 yil once #5 dün akşam bir arkadaş için yaptım,4. ağda düştü.demek ki daha şanslıları da varmış. makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 hayatta inanmam o ağ görevleri kadar illet bir görev yok daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ __Rita__ ⭐ 16y 16 yil once #7 özellikle bu görev fena sıkıcı bişe tekte düşdüyse büyük char ama sanırım 101 de düşmüş o 😉Ps: pm ye bak 😉 _HaRaM_(FROM):kaçıll 💃 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neoptolemos ⭐ 16y 16 yil once #8 banada ilk ağda düşmüştü. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 16 yil once #9 inanılck gibi değil eğer 1. de düştüyse xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro OP ⭐ 19y 16 yil once #10 yemezler 101. ağda düştü o 😁101. olsa oyunu bırakırdım. makara: hayatta inanmam o ağ görevleri kadar illet bir görev yok daral:Sen lüp lüp Son itemeleri düşür, bizim 1.de bulma şansımız yok öylemi makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #11 ben ikinci ağı aldım. kaçıncıda düştü bilmiyorum sinirden bakmadım bile. herhalde 170-180. falandı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro OP ⭐ 19y 16 yil once #12 ben ikinci ağı aldım. kaçıncıda düştü bilmiyorum sinirden bakmadım bile. herhalde 170-180. falandıVala bence belirli şanslı kordinatlar var. o bölgelerde daha rahat düşüyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #13 benim 1. parti ağda düştü. 70 80lerdeydi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yeonyang ⭐ 19y 16 yil once #14 bana tam 333. de düstü -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 16 yil once #15 Char şanslı kardeşim napsın adam 😆 Gratzzz 😜 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil